Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Syreeni


-Tuomas Kaakinen

Annetut kommentit

Ihan kiva, mutta jäin miettimään olisiko kukat saanut jotenkin nousemaan paremmin taustasta, joko etualan ja taustan valoisuuseroa kasvattamalla tai hiukan tummempaa taustaa käyttämällä.
Kokeilin irrottaa kohdetta taustasta mustalla sermillä joka oli kimpun vasemmalla puolella kuvatessa. Se teki ääriviivan mukavasti tuohon maljakkon vasemmalle puolelle mut kimppuun ei toiminu ihan yhtä hyvin:)
Hieno kuva olisin itse kyllä pistänyt mustan taustan jotta valkoiset kukat olisi paremmin tullut esiin, hyvä näinkin!
Kaunis yhdistelmä mummolaa ja ajatonta tyylikkyyttä. Tykkään kovasti!
Pienellä valaistuksen säädöllä kukat tulevat tarpeeksi hyvin näkyville, eli taustaa vaaleammaksi ja kukkien yksityiskohtia tarkemmaksi.
Kukkien ja tausta suhdetta voisi tosiaan kehitellä. Etualakaan ei näytä hirveän hyvältä. Kaunista kuitenkin. Kuva tuo kesän mieleen.
Tuo mummola mielikuva on aika hauska, kun tässä on mummon sohvapöydällä tämä syreeniviritys ja tausta on ihan vaan seinää. Mietin kyllä tuota taustaa tummempana, mutta päädyin kuitenkin tällaiseen raikkaampaan vaihtoehtoon...
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.79 (33 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty