Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Päiväkahvit


-Samu Salo

Annetut kommentit

5 p.

Todella upea valokuva, jonka toteuttamiseen on nähty vaivaa. Hienoa reunavaloa. Ymmärretty valottaa reunavalon mukaan ja uskallettu jättää "alivalottuneita" alueita. Hienoin kuva pitkään aikaan Aukeassa!

Kohta joku marisee lapsikuvien ongelmallisuudesta, minkä jälkeen toinen tuomitsee lapsen alastonkuvien julkaisemisen netissä. Minä pidän suuni kiinni tältä osin, sillä mariseminen on tässä tapauksessa tarpeetonta.
On kaunis kuva! Hienosti tehty ja tunnelmaa löytyy.
Ihan pikkuisen häiritsee tuo kylmän oloinen sävy valossa (leikki?)mökin sisällä. Muilta osin yhdyn ylläolevan nimettömän mielipiteeseen.
Kun tuo nimetön marina sai jo komppaajiakin niin pakko vastustaa ihan periaatteesta! Kuva on hieno, 5p.
Kummallista tosiaan että ennen kun kuvasi naapurin lapsia niin vanhemmat olivat mielissään kuvista. Nykyaikana se on sairasta ja voi joutua jopa oikeuteen:(
Kuva on hieno oikeasti ja lapsuuden leikit ovat aitoja.
Niin eihän siinä mitään epäselvää ole, että tänä päivänä lapsen alastonkuvan julkaiseminen (ja vielä tällä nimellä) netissä on erittäin epäsuotavaa ja kaikki tietävät mistä syystä. Siitä huolimatta tämä kuva on hyvä niin visuaaliselta kuin tekniseltäkin kantilta katsoen. 4 pistettä
Upea
Tämä on ihan siinä hyvän maun rajoilla. Jos otsikkoon olisi lisätty -seura, olisi menty yli.
Totta nimetön! Tuntuu että oli asia mikä hyvänsä pervessit ovat siellä etsimässä kohteita sairaille taipumuksilleen.
En oikein taida pysyä perässä tässä maailman muutoksessa. Jos tämä kuva julkaistaisiin vaikkapa ihan perinteisessä paikkakunnan elämästä kertovassa valokuvakirjassa niin tulisiko epäsuotavuussyytöksiä? Juuri selasin Kauhavasta tehtyä kirjaa jossa lapsen alastomuus on samaa tasoa, vuosi -92 ja erittäin konservatiiviset rahoittajat. Toki kuvaa ei ole nimetty näin. Siitä vertailukohdasta puuttuu myös mahdollinen vihjaavuus joka tämän kuvan tulkinnoissa näköjään heti aktivoitui (Markon kommenttia lähinnä tarkoitan) mutta ihmettelen vain yleisemmälläkin tasolla että näinkö nopsaan tämä tilanne on internetin myötä muuttunut.

Pakko vetää edellisessä kommentissa esittämäni moitteet takaisin, eka nimetön oli kuin olikin oikeassa, vaikka provosointi ehkä vaikuttikin aukealaisten reaktioihin tässä.
jaa, itsehän me tätä maailmaa tehdään... Kuvalle 5p
Kaunista!
Todella hieno - mutta kaipaa kyllä retroa lämpöä ja pehmeyttä. En keksi sinisyydelle mitään selitystä, se kalvaa.
Hieno 5 pisteen kuva. Näitä ikkunakuvia rakastan itsekin. Valo kauniisti kasvojen puolella.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.78 (63 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty