Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Ötökkämakro3

Tämä saa olla vipa yritys :)
-Toni Kivimäki

Annetut kommentit

Kyllä tämä ehdottomasti paras on näistä kolmesta. Sommittelu on aika jees, mukavan pehmeä tausta ja koko ruumis hienosti terävyysalueella.

Miinusta vaan siitä, että kuva on jäänyt kovin tummaksi.

En pisteyttänyt...
Samaa mieltä Vesan kanssa, paras näistä kolmesta. Kuva kulmakin jo aika mukava. Jos valotus olisi sattunt paremmin kohilleen niin kolmosta paukkuisi ;)
Toivon, että ei jäännyt viimeiseksi yritykseksi sillä parhaimmillaan sudenkorentoken kuvaaminen on erittäin mukavaa puuhaa.
Valoa oli enemmänkin, mutta oma taipumus on tummentaa sävyjä ja tuoda enemmän kontrastia kuviin, kuin että ne on täysin valaistuja lakanoita ilman selkeitä kontrasti/sävyeroja. Ehkäpä joskus tulee tummentelua liikaakin kuvia. Ja varmaankin jollain paremmalla paneeleilla kuvat voivat näyttää liiankin tummilta, kuin oman monitorin asetuksilla.

No ainakaan tuonne kanervikkoon en mene enää kuvaileen näitä, mutta jos sopivasti vastaan tulee muuten, tai jonkun lammen rannalla tietenkin koitetaan uusiksi :)
Otin vapauden ja palautin kuvan kirkautta/valoisuutta hieman. En osaa nyt sanoa onko se sen parempi kyllä. no, jos joku tykkää enemmän niin hyvä niin :)

Paljon parempi...
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.67 (6 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty