Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Ruoholahti


Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Matti Keski-Kohtamäki

Annetut kommentit

Tykkään, miten toi hullu nainen yrittää taluttaa tuota roskista. Ja sitten ihan oikea kommentti: sävykäs ja hallittu kuva. Muotoja, linjoja ja katseltavaa löytyy kiitettävästi. 3p.
Petri jo kirjoittikin oleellisia juttuja. Yksi ruoholahden olemuksista voisi olla tässä. On muitakin. Eikä varmaan ole tarkoituskaan tyhjentää Ruoholahtea yhteen kuvaan. Nälkä kuitenkin kasvaa syödessä - kunpa tulisi jatkoa. Tässä ei vielä olla päästy lainkaan lähelle paikkaa eikä sen asujaimia, ellei sitten ajatella että Ruoholahtea kuulukin käsitellä viileästi tai tuollai huumorin kautta niin kuin edellisessä kommentissa oli leikillisesti tulkittu. 3p.
Hauskin kuva Aukeassa vähään aikaan :)
Ihan hulvattoman hauska kun nainen taluttaa roskista:)))..hmm..no kullakin on omat lemmikkinsä eihän se meille kuulu..siis juuri tuo juttu tekee tästä kuvan joka on erilainen ja hauska.
Jos naisen koira olisi kuvassa niin kuva olisi tavallisen tylsähkö, vaikka siinä onkin erilaisia pintoja ja kuvioita ehkä hiukan liikaakin.

Myös kuvan selvä totinen nimi on jotenkin huvittava tässä kokonaisuudessa:)
Huomasitko Matti kuvan laittaessasi että nainen taluttaa roskista, vai onko tämä laittettu ihan vain kaupunkikuvaksi?
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.2 (45 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty