Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Maja

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Terkkuja sullekin.
-Petri Karvinen

Annetut kommentit

2p ettei nokkapilli soi korvissa loppuvuotta:).
Saa sen ykkösenkin pistää, mutta sitten pitää perustella.
Ei ole aina niin helppo perustella kohteliaasti ja fiksusti, ja olisi mukavampi kommentoida niitä muita kuvia joille on antanut parempia pisteitä! Rajaus ei mielestäni toimi, jalat möykkymäiset. Ylipäänsä kuva on minusta väkisin väännetyn oloinen, kontakti staran ja katsojan välillä jää syntymättä. En tiedä artistia ennestään ja tämä kuva ei herätä mielenkiintoa. 1p.
Kiitti perusteluista, Juha.

Neiti on siis kyykyssä ja kyseessä on The Soundsin keikka Provinssin päälavalla. 20 kameramiehen joukosta minulle päätettiin näyttää sormea ja siitä ko. tilanne. Ei siis mistään pikkulavalta Joroisilta otettu kuva, enkä varsinaisesti pystynyt pyytämään tuota katsekontaktia, kun lavahenkilöstö olisi varmaan vetäneet turpaan.
Totta haastat Juha P. Tuntuu kamalalta haukkua kuva joka ei ole mieleen ja se ei ettei kuva miellytä tee sitä huonoa. Tekniikkapisteitähän en osaa antaa.
Tämä ei yllä sille tasolle mitä W.A.S.P. tavoittaa. Kohteen asento on kyllä paljon puhuva, ollaankohan siinä pikkuhädällä vai millä..... Tässä on myös rajauksessa kurjaa että oikealla näkyy kollegasi työvälinettä, ei siis niin intiimi/henkilökohtainen. Muutoin, toisin kuin W.A.S.P.:ssa, tähän ei sovi noin rankka rakeisuus.
Kyllä tässä on parannettavaa, 2 pistettä.
Kiitos tästäkin kommentista, Tomi. Itse tykkäsin, että sen 25 kuvaajan joukosta sain poimittua tuollaisen kuvan, ei neiti tosiaan muuten ollut sormi pystyssä jatkuvasti. Ja tässä halusin pitää kiinni väreistä, vaikka tuo 450D:n runko ei noita olosuhteita oikein kestänytkään. ja kuvaa piei vielä lisävalottaa jälkikäsittelyssä, joten siitä rakeisuus.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.19 (21 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty