Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Hyvästi kesä


-Antti Hakala

Annetut kommentit

Helposti nelonen...kaunis kuva kaikkinensa...

Ainoa rutina tulee tytön kengistä jotka rikkovat kuvan tunnelman eivätkä hengi kesäfiilistä...paljain jaloin olisi ollut paree...
Mainio kuva, joka mukavasti eroaa Aukean normitarjonnasta. Oon Vesan kanssa eri mieltä kengistä. Paljain jaloin olisi ollut kyseessä kesäkuva, tässä jätetään kesälle hyvästejä, jota myös dramaattinen taivas korostaa. Kengät pisti ekana mun silmään, ne on aika makee yhdistelmä kevyen mekon kanssa luoden sopivasti ristiriitaa vaatetuksessa. Vastakkainasettelua löytyy kuvasta muutenkin, kun rinnastetaan lentävät kevyet kukat ja jämerä peruskallio. Mun näytöllä taivas on paikoin himpun liian vaalea. Oon erottavinani kuvassa layereiden blurrausta ja liittymäkohtia, mutta noin kaikkinensa tykkään tästä paljon, tässä on hyvä fiilis.
Hienosti jätetään jäähyväiset tässä kuvassa.
Hieno. Kiinnostaa heti tietää, onko "luomu", eli valaisulla saatu malli ja maisema hieman luonnottoman mielenkiintoisesti solautettua yhteen?
Ihan hieno ja kaikinpuolin komea luonnottomuudessaan. Syväyskin siedettävä, mutta eikö sinua häiritse, ettei tausta ulotu kallioiden taakse.
Kiitoksia, taivas on eri valotuksesta. Malli ja kallio ovat samaa kuvaa josta on metrin päästä kloonattu pois salama jalustalla ja läpiammuttavalla varjolla. Salaman varjo oli siis noin metrin päässä tytön kasvoista kasvojen korkeudella hieman alaviistoon suunnattuna.
Alla Pugatsovaa miksattuna nykyiseen markkinastailiin. Ei nyt huonoin mahdollinen yhdistelmä. Voihan tästä hikiseen sen 4p räpäyttää vaikka sen kunniaksi kun malli näyttää olevan jutussa tosissaan.
Hippasen teennäinen mutta upia otos!
4p
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.69 (71 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty