Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kohti syksyä


-Marko Leppänen

Annetut kommentit

Todella absurdi taivas, näyttää aivan päälleliimatulta tässä. Onnistunut panorama kuitenkin, vaikka oikea alalaita keskustasta eteenpäin olisi kaivannut hieman lisävaloa jälkikäsittelyssä. 3p.
Tämä pitäisi nähdä suurempana ja samalla sellaisena, että tummaa päätä olisi avattu enempi, jotta kuvan lukuisat yksityiskohdat näkyisivät paremmin.
Kiitokset hyvistä kommenteistanne Petri ja Harry! Avasin nyt tummaa päätä tuolta kuvan alaosasta ja vaihdoin kuvan.
Nyt toimii huomattavasti paremmin =)
Pidän kovasti ja mielelläni näki isompana. Tuleeko pilven punaiset sävyt auringonlaskusta? Harmittavan paljon vanhan taivaan sininen väriliuku porrastuu.
Monestako kuvasta tämä on muodostettu? Luo vinkeän kuvakulman ah niin tuttuun maisemaan. Tuo etten sanoisi hiukan yliräikeä taivas sopii tällaiseen kuvaan, onpahan jotain hiukan erilaista - eikä huono kokonaisuus.
Tämä on koostettu yhteensä kahdeksasta kuvasta. Taivas oli tuolloin todella eriskummallisen värinen (en siis ole taivaan värejä muokannut) ja siksipä aloinkin alunperin kuvaa ottamaan. Oli ukkosta ilmassa, joten se sai nämä jyhkeät pilvet aikaan. Paikalla olleiden turistien kamerat näpsyivät myös tiuhaan kun hekin tätä ihmeellisen väristä taivasta pyrkivät ikuistamaan.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.98 (44 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty