Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Hää kuukuva


-Tommi Laurinsalo

Annetut kommentit

Loistava idea ja upea toteutus! Hyvä valoisuus myös hääparissa. Miellyttävät sävyt.
Mahtoi olla tyytyväinen hääpari! Mahtava kuva, en ymmärrä miten joku voi antaa tälle alle 5p!

hääpari oli mielissään. kakkosen antajilla on syynsä.
Femma...

Suomalaisten yleisin syy kaikenlaisiin outoihin tekoihin on kateus...
Kateus on kansantauti. Miten tää kuva on syntynyt - siis täytyyhän tuo suunnitella hyvin etukäteen, täysikuu jne. 4 pistettä.
Yhdyn ylistyskuoroon.
Siis kyllähän hääparilla olisi voinut kunnon täytevalo (salama) olla, tai sitten tämä oli voinut olla suoraan siluetti kuva. Nyt jää ikävästi siihen väliin..
silhuetti löytyy blogista http://kuuhullu.blogspot.com/
Loistava kuva.
Kateuttakin on kahta lajia:
1. Se mitä kaverilla on täytyy saada siltä pois.
2. Onpa minulla vielä varaa kehittyä.
Millaisella välineistöllä ja millaisilla asetuksilla Tommi kuvaat näitä fantasdtisia kuukuvia?
Kyllä tämä kaunis kuva on. Muuta ulottuvuutta en tästä kuitenkaan osaa keksiä. 3p.
Kuva on ylistyksensä ansainnut... Ja puolella suomalaisista taisi olla kateudesta jo koulussakin kymppi.
Tuolla blogissa oleva oli kyllä monta kertaa hienompi kuin tämä :) Tässä rajaus on jotenkin "laiska" ja kuva on aivan liian tumma, ollakseen kuitenkin ei-siluetti. 2p
Aattelin ensin kirjoittaa jotain hienoa, mutta päälimmäisenä tulee jotenkin mieleen mistä itse löytäisi tyystin kadonneen innon kuvaamiseen. Tästä syystä 1p ja itse kuvasta loput 3p. PS. Se blogin kuva on kyllä parempi.
Heh, kyllä tällä kuvalla lyödään skeptikoille luu kurkkuun. Mahtava :)

Pakko kysyä, että onko *oikeasti* mahdollista saada tuollainen mittakaava kuun ja maiseman välille?
on:)
4p, ihan hyvin voi antaa kakkosen, kuu on niin suuri asia että ehkä siihen sotkeminen tavallisia häitä voi olla kuun palvojien tunteita loukkaavaa
Kannanpa minäkin korteni kekoon ja annan kateuspäissäni vain 2 pistettä. Kuvaaja kommentoi mielestäni epäasiallisesti kritiikkiä sanoilla "...kakkosen antajilla on syynsä...". Voisiko mitenkään olla mahdollista, että arvosteluissa ei ole mitään salaliittoa, vaan että kakkosen antajat ovat aidosti sitä mieltä, että kuvassa on paljon parannettavaa? Vai onko pelkkä teleellä kuvattu kuu Aukeassa edelleen jotain aivan poikkeuksellisen hienoa? Jos kuvaaja ei ymmärrä tämän kuvan puutteita, ei ylistyskuorokaan ilmeisesti halua niitä nähdä. Ainekset hyvään kuvaan ovat ehdottomasti olemassa, mutta kuvaaja ei niitä ole osannut hyödyntää.
Tämän paikan keskustelun (keskustelijoiden) taso latistaa se joka 5 kertaa vuodessa kun sivuilla käyn. Uskomatonta valitusta, joka kai kumpuaa oman elämän surkeudesta. Yrittäkää nyt nauttia, jos ette toisten ihmisten töistä, niin edes elämästä.

Teuvo Ropposen kannattaisi varmaan hankkia uusi harrastus, mikäli tämä kuva ei ole edes "keskinkertainen". Nimittäin kuvanluku ja valokuvaus ei näyttäisi olevan vahvin alasi?

Tähän tämä heti menee, näillä sivuilla, näköjään :\

PS. Neliörajaus antaisi tälle kuvalle kyllä enemmän voimaa ;)
Edellinen kommentoija voisi jättää ne 5 kertaa käymättäkin, jos ei osaa edes nettietiketin perusteita. On erittäin asiatonta, jopa törkeää, kirjoittaa toisen kommentoijan nimi oman kommentin sisään. Ei tullut mieleen, että kommentointi on vain rekisteröityneille, jotka EIVÄT EHKÄ HALUA nimeään satunnaisten kävijöiden nähtäville? Laita aasinhattu päähäsi.

Harvoin näkee näin onnistuneen ja samalla persoonallisen hääkuvan.
No onhan tuo älyttömän hieno!

Moneen kertaan täällä törmää siihen että kriteerit eivät ole samat. Minusta se on vain hyvä että kuvia lähestytään eri tavalla. Turhautumisen uhallakin. Huolestuttavaa olisi se jos yhä useampi jättäisi sanomatta tärkeinä pitämiään juttuja.

Voin kai tunnustaa tämänkin kuvan kohdalla että minulle on tärkeää se että miten kuva on otettu. Valokuvauksellisuutta on usein myös se että miten valokuvan rajallisuutta tekniikkana voi hyödyntää, tässä kuvassa se on mm. sitä että kuva on tehty yhden valotuksen ehdoilla.

Erilainen hääkuva, vaikka olisikin tämän tekijän tyyliä ajatellen suorastaan kaavoihin kangistunut. Ja erilainen ei tässä tapauksessa kuitenkaan ole halpaa revittelyä vaan kokonaisuus on kaikin puolin arvokas - ja silti positiivisella tavalla suuruudenhullu ja romanttinen. 5p.
Hääkuva on ainakin erilainen...suurimmista mielipiteistä huolimatta tämä ei kuitenkaan iske minuun ihan täysillä.
Ei missään tapauksessa huono kuva, mutta en tiedä miksi kuva ei saa multa ihan hurjia hurraa-huutoja....
Ehkä syy on liika makeus joka on vähän siirappimaista enkä ole makean ystävä...en myöskään ole vampyyrien ystävä joka myös tuli kuvasta mieleeni..

Kuvana kuitenkin valtavan hieno muisto hääpäivästä ja kyllä tämän kehtaa laittaa seinälleen vaikka kuinka suurena versiona.
Valitan mutta mä antaisin sellaset 3 pistettä jos antaisin pisteitä....Tää on vain mun omalaatuinen mielipiteeni ja kuvaa pidän kyllä hyvin onnistuneena muuten.
On hieno kuva! Pitkästä aikaa täällä katselen tasoa. Tuossa kuussa on aina sellainen ongelma, että se on niin pieni vaikka olisi horisontissakin ja täysikuuna. En keksi muuta tapaa miten tällaisen kuvaisi kuin tooosi kaukaa niin että parikin on pienenä kuun edessä, ja sitten hirmuzuumilla. :) Sen takia tuohon varmaan vaikea saada sitä täytevaloa salamasta, vaikka kaipa sellaisen voisi johonkin tonne maanpintaan jemmata, mutta hankalaa luulisi olevan. Juu, mutta hieno. Annan 4,5 ja pyöristän ylöspäin.
Todella upea kuva. Hienoja kuukuvia näkyy olevan, täytyy käydä sitä kirjaa katselemassa.
Upea, niin upea!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.91 (111 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty