Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Päivätär

Puuvärit ja tussi paperille, koko A2, eli n. 42cm x 60cm.

Päivätär on osa teossarjaa jota työstän. Teemana ovat muinaissuomalaiset jumalattaret, joista Päivätär on yksi.
Inspiraationa toimivaa taiteen tyylisuuntaa lienee turha mainita.
-Elina Pessa

Annetut kommentit

Toinen käsi näyttää pieneltä toiseen verrattuna. Kivat hehkuvat värit, mutta ei räikeät.
Kasvot voisivat olla ehkä yksinkertaisemmat ja yhtä valoisat kuin muu vartalo. Pää näyttää isolta?? Hienoa jälkeä ja tulee mieleen kuuma kesä päivä.
Kuuman näköinen kuva. Täytyy sanoa, että itse en tykkää erityisemmin näin koristeellisesta tavasta tehdä kuvaa. Mutta sehän on minun ongelmani..
art nouveau, hieno teos, kasvoissa olisi vähän korjattavaa, paitsi jos olet halunnut antaa päivättärelle, jotkut tietyt kasvot!Tai sitten kasvot ovat liian tummat suhteessa rintakehän ihon valoisuuteen? Toisen käden "pienuus" johtuu siitä että sitä ei ole rajattu mustalla.
Hienoa ja taidokasta art nouveau -jälkeä joka suhteessa, mutta tosiaan, kasvot hyppivät myös minun silmilleni. Edellä mainittujen seikkojen lisäksi mieleeni tulee meikatut miehen kasvot, mikä on jokseenkin häiritsevää. Kaikkeaan näyttävät muualta leikatulta ja päälle liimatulta muun kuvan ollessa loistavan yhtenäinen (noh, tuosta yläkulman vihreä-oranssista kolmiosta en ole ihan varma, kuvalle poikkeuksellinen epämääräisyys hieman häiritsee). Kasvojen heikkous on harmillista sinänsä, kun kuva ohjaa hienosti huomion nimenomaan niihin.

Etenkin laskokset, lantion ja polven alue ovat mielestäni erittäin herkulliset.
Kuvassa on jotain todella naisellista mutta myös jotain miehekästä. En tiedä miksi kaikesta vartalon naisellisuudesta huolimatta ajattelin että onpa kaunis "transsu".
Kuvassa on jotain kumman kiehtovaa väreineen. Päivätär lienee jonkun tarinan henkilö jota en tunne mutta melkoisen oikukas ja kuitenkin lämmin työ. 4p
Nyt vasta itsekin tajusin miltä kasvot näyttävät tietokoneelta katsottuna ;S Onneksi tässä osan syystä voi vierittää työstä otetun kuvan niskoille, livenä teoksen naisen kasvot eivät aivan tuolla tavoin hyppää silmille. Tässä kyllä omasta mielestäni aika irvokas pää, todellakin.
Eri kiva, heikoin lenkki on pää kuten jo todettukin, jos nyt en ihan irvokkaaksi sanoisi. Mahdollisesti vois miettiä josko yhden kuvan ornamentiikkaan sisältyisi vähemmän variaatioita, ts. enempi toistoa, mutta tämä alkaakin mennä jo makuasioiden puolelle.
Noissa kasvoissa on käytetty varjoihin väriä, jota ei ole muualla vartalossa niin paljoa ja kamera on poiminut juuri tuon sävyn sitten esille, uskoisin näin käyneen. Nyt tuon varjon kautta kasvot ovat miesmäiset kuten moni jo mainitsikin. mutta taidokas työ kuitenkin.
Heell yei! Laatua pitkästä aikaa. 4p!
Mahtava piirtäjähän sinä olet, mutta nyt on pää vähän iso ja kasvot suttuiset muuhun värien selkeyteen nähden. Käsien pienuus korostaa pään suuruutta. Muutoin huikeaa. Ehkä pään takainen ympyrä hiukka liikaa lentokoneen turbiinin näköinen...
Upea.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.81 (31 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty