Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Autuus

Syksyn huippuhetkiä.
-Matias Törrönen

Annetut kommentit

Tulee vähän kyseenalainen mielleyhtymä kuvan nimestä ja miehestä aseen kanssa. Lisää tähän, että en ole metsästyksen vastustaja ja tiedän mitä nimellä ajetaan takaa. Silti mies, ase ja autuus kalskahtaa yleisellä tasolla hieman "kyseenalaiselta" yhdistelmältä ajatellen lähimenneisyyden tapahtumia niin meillä kuin Norjassakin. Ja sehän ei ole tämän kuvan vika, että mun pää toimii kuten toimii (tai on toimimatta).
Hieno tunnelma vaikka metsästyksestä voi olla useita mielipiteitä.
juu ei ihan heti tuu autuus mieleen tästä kuvasta, ilman asetta kyllä mut ei aseen kanssa. Muuten hyvä kuva. 3p
Oi, eipä tullut kai mietittyä nimeä loppuun. Metsästys tuo itselle mieleen rauhaisan metsässä vaeltelun, luonnon kauneuden ja toki riistan ja metsästäjän välisen jännityksen. Ei pauketta ja väkivaltaa. Autuutta on pitkän metsässä talsimisen jälkeen seisahtaa pitämään taukoa ja katsomaan luonnon tarjoamaa valoshowta.
Liian väljä, passiivista tilaa vasemmalla ja oikealla. Alhaalla tasamusta tuntuu reijältä. Ase on tyylikkäästi vaakasuorassa.
Annoin vitosen, koska "metsästämättömänäkin" henkilönä (vaellusta harrastan) osaan samaistua henkilön tunnetilaan, kyseiseen hetkeen liittyen.
Silhuettimaisuudesta plussaa, kuin myös rajauksesta/sommittelusta ja sävymaailma tuo hyvin esille hetken tunnelman.

Hieno kuva.
Koska aseet on itselleni hyvin tuttu juttu en pidä myöskään metsästystä sen huonompana harrastuksena kuin golfiakaan....
Itse en ampuisi eläintä, mutta syön paljon mielummin onnellisena ja vapaana kasvanutta riistaa kun ikänsä sisällä elänyttä onnetonta tehokasvatus-sikaa.
Kuva nyt vaan tuotti näitä mielleyhtymiä ja ymmärrän myös nimen, lähes kaikille metsästäjille kuten myös meille metsässä vaeltelijoille metsä on todellakin autuus ja suuri rauha ja siellä voi aina hetkeksi unohtaa kaikki kivut ja maailman murheet ....Metsä antaa yllättävän paljon voimaa.

Mä pidän kuvasta vaikka ase kädessä oleminen onkin nykyään jo lähes synti ja suuri kauhistuksen aihe niille tekopyhille ihmisille jotka kuvittelevat että aseiden mukana katoaisivat myös murhat, ongelmat ja rikokset....Pitää kuitenkin muistaa että ei yksin ase ketään tapa, kyllä se on aina ihminen joka sitä liipasinta painaa...
Tappaa voi vaikka paistinpannulla......
Silmä lepää kuvan tunnelmassa ja väreissä. Ainoa häiritsevä asia on tuo ase, jos tämä on metsästyskuva niin mies näyttäisi paremmalta ampuma asennossa(puhuu ihminen joka ei hyväksy metsästystä), mutta näin kuvan idea ei välity mielestäni tarpeeksi tehokkaasti.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.1 (59 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty