Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Pyhä jysäys, teoriassa.


-Marco Bäck

Annetut kommentit

Kiintoisa. Hyvä.
Olen lukenut aiheesta paljon ja taas paljon, eli erittäin kiinnostava aihe. Nasan sivuilla vierailen lähes pävittäin, katsottu on taiteilijoiden näkemyksiä ko. aiheesta ja sen osatekijöistä.
Minulle tämä kuva on 1. pisteen repro. Sori.
Kiitokset kommenteista. Oli miten oli, mutta tämä on minun näkemykseni. Sori.
Nasa vastaan Marco, hmmm... Tällä kertaa Marco veti paremman jysäyksen.
No näin juuri Raija. Nasan sivuja sivuja vain 18 vuotta seurannut, Marcon kuvia en ihan sitäkään hmm... varmaan persujen jysäys :D(kuin kiinanpommi naapurin postilaatikossa)
Minulla ei ole mitään syytä muuttaa kantaani tässä asiassa, ohikulkijoiden mielipiteistä huolimatta. Sori Raija sullekin, hippaleikkiiin en tässäkään jutussa sinun kanssasi jaksa. Pekka on Pekka ja Pätkä on Pätkä.
Uskon, että jos johonkin asiaan on enemmän perehtynyt, niin asioita katsoo vähän toisella tavalla. Ja tietty tämä kuva on sun kohdalla melko provosoiva, jopa ärsyttävä, ymmärrän hyvin. Itse kuitenkin pidän kuvasta ihan kuvana, nimen johdattamasta suunnasta huolimatta... Mutta pitää kyllä kiittää vinkistä, pitää poiketa nasan sivuilla kuikuilemassa. Eikä tässä ole mitään aihetta anteeksi pyytämiselle... =) (myönnän, kommenttini oli melko turha)

Aarre oli muokannut kommenttiaan sillä aikaa, kun omaani riipustin, eli lisättäköön, ettei hippaleikit kiinnosta tässäkään päässä... Mutta tyrmäävä kommentti oli kaiketikin se, mikä sai oman kommenttini aikaan.
Kiitokset Raijalle kommentista.
Valitettavasti ei tullut pieneen mieleenikään tutkia miten Nasa ja muut taiteilijat homman hoitavat, hyvin varmaan kuitenkin. Politiikka taas sivuaa asiaa niin kaukaa, ettei edes osu sektorille.
Uusi rajaus ja sivuais jo keskustapuoluetta... =) Mua kiinnostais tietää myös jotain kuvan synnystä.

Kuvassa on tollainen oranssi lasipallo, jonka sisällä on ilmakuplia. Valaisin sitä alhaalta ihan normaalilla koristevalolla. Ja taustan tein siten, että pyöritin sellaisesta hopeanvärisestä seinätarrasta rullan, jota hiljalleen pyörittelin objektiivin ympärillä. Vaikka kuvan idea onkin varastettu tieteen puolelta, niin kuitenkin fiction puolellahan tässä versiossa liikutaan. Mihinkään uskomatta, saatikka mitään kiistämättä.
Saako jokainen itse kokea mitä kuvissa tai teksteissä ilmaistaan, vai millä mennään? Oma viitekehys ei voi olla vaikuttamatta yksilön päätökseen, minun kohdalla ainakaan.
Jokainen kokee, miten näkee. Saa sitten tai ei. Mutta näen kuitenkin asian niin, että tekijälläkin on jonkinlainen oikeus sanoa mitä kuvansa esittävät. Ymmärrän hyvin kantasi, vaikka en toki jaa sitä.
En allekirjoita väittämää "jokainen kokee miten näkee" ainakaan tuossa muodossa ilmaistuna.
Sen sijaan perustelematon piste on aina arvoton, puhtaaasti mutuun perustuva nimetön "mielipide" (suurin osa tämän foorumin pisteytyksestä) on säälittävä kannanotto.
No mutta jääköön viimeiseksi herättelyksi tämän kuvan alla.(koira pasko lattialle, ei sanonu mitään)
Maailma muuttuu aukea ei :D kuvasta sanoudun irti nyt ja otan mielummin esiin huuliharpun.


En tiedä kuin arvokas tai arvoton tämä pistejärjestelmä on, mutta mukava niitä on seurata. Itse henkilökohtaisesti arvostelen näkemääni mutu-tuntumalla, joten en liene kenenkään mielipidettä arvottomana oikettu pitämään. Mutta kiitokset vielä kommenteista.
:)))) Siis onks tää koko keskustelu ihan todellinen?! Joltaki puuttuu se oma elämä vissiin...

Eikös tässä pitää kattoa ideaa ja sen tapaa toteuttaa se, kuvan sanomaa.
Taide on just sen takia taide, että jokainen näkee omalla tavallaan asioita ja ilmaisee sitä myös eri tavalla.

Kiitoksia kommentista. Olen minä turhempiakin keskusteluja käynyt ja mukavaa kuitenkin että kuva on kirvoittanut ajatuksia.
Epätodellinen, hieno kuva ja pysähdyttävä, surrealistinen keskustelu, jota en loppujen lopuksikaan pystynyt dekoodaamaan. No. tuli kuvan ääressä pydähdyttyä normaalia pidemmäksi toviksi. Korkeat pisteet tälle jysäytän!
Kiitokset kommentista. Onhan tuolla keskustellakin oma viihdearvonsa ja kenties hyvä niin.
Kauneus on kaiketi katsojan silmissä. Tästä huolisin kuvan suurennettuna seinälleni, jos vain olisi tarpeeksi suuri ja väljä seinä. Ihan vaan mutu-tuntumalla, ilman tieteellisiä analyysejä. Komeat, lämpimät sävyt. Kuin siirappia keittelisi.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.33 (58 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty