Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Skopelos, Kreikka

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle

-Jarno Terho

Annetut kommentit

Tuntuu että puhkipalamiselta ei ole edes yritetty suojautua, eikä myöskään etualan vedenpohjan epäterävyydeltä. Muuten ärsyttävyyteen asti elvistelyä tekniikalla ja laajakulmalla. Elvistelevä postikortti tämäkin. 1p.
Hieman ristiriitainen tapaus, että aivan kaikkea teknistä/kuvankäsittelyllistä potentiaalia ei ole käytetty hyväksi, mikä olisi ollut mahdollista.

"vesi-osioon" inaksen lisää terävyyttä ja tuo "taivas-osio" saisi kyllä olla "sävykkäämpi", vaan helppohan sitä tässä on kirjoitella kotinäppäimistöllä, kun ei pölkäsen hölkäystä hajuakaan kuvausolosuhteista paikanpäällä.

Jokatapauksessa pidän silti.
Joo tässä kuvassa oli olosuhteiden puolesta kaikki muu hyvin paitsi taivas, jolta joutui pilvenhattaroita etsimään kissojen ja koirien kanssa. Ehkä ens reissulla, mutta mun silmään istuu näinkin.

Kiitos kommenteista ja ajatuksista Harry!

Juhalla taitaa olla näyttö liian kirkkaalla ;)
Mun näyttö on kamalan huono, ja saattaa olla liiaan kirkkaallakin - tosin ohjelmallisestikin katsottuna laajojen kirkkaiden pintojen kirkkaus on suurta.
Kaunis mutta jotenkin muovisen oloinen kuva ja taivaan puhkipalaminen hiukan häiritsee, vedenpinnan samettisuus istuu kuvaan hienosti. 3p
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.06 (31 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty