Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Jättipikkupöllö

Varpuspöllö
-Ari Kuusela

Annetut kommentit

Kaikki kohillaan. 4p.
Joo-o, pöllöhän se siinä.
Pöllö mikä pöllö. Täällä aukeassa oppii tuntemaan myös luontoa mikä on kiva asia. Kuvakin hyvä.
Kyllä tälle nelosen antaa oikein mielellään! Todella hyvä.
Tausta, valo, kuvan asettelu, jälki käsittely.. hyvä!
Hyvä kuva, tykkään. 4p
Hieno valaistus.
Kuvaaja tunnistettavissa heti kuvan avauduttua. Suuri polttoväli, suuri aukko ja linssi kiinni pöheikköön. Kerrassaan upea, utuinen tunnelma. Tarkennus ei voi enempää silmässä olla. 5 p.
Nätti pikkupöllö.
Mainio.
Hyvä sommittelu! Mutta onkohan kuva tarkoituksella jätetty niin tummaksi ja sävyttömäksi? Pikku perussäädöillä tästä saa visuaalisesti reilusti näyttävämmän.
Fantasiakuvapotretti linnusta, jolla näyttäis olevan luonnetta. Aivan käsittämättömän hieno valo juuri siellä missä sen pitää. 5p tipulle ja kiitokset kuvaajalle jakamisesta! Jatkan tuijottamista, jos vaikka oppisin jotain!
Täydellinen VALOkuva. Yön linulle sopii tummahko sävymaailma, värien harmonia on just eikä melkein. Pakko pudottaa vitonen kolehtihaaviin.
"Yön linulle sopii tummahko sävymaailma"

Näyttäisi exif-tietojen mukaan kuvatun päivällä heinäkuussa, niin ettei siinä mielessä ole yön lintu :) Kuten sanottu, hieno kuva, mutta siitä saa pienillä säädöillä - jotka periaatteessa kuuluisivat peruskuvankäsittelyyn - paljon hienomman. Tai makuasia tietysti. Jätitkö, Ari, tarkoituksella näin "himmeät" sävyt? Ilmeisesti.
"Jätitkö, Ari, tarkoituksella näin "himmeät" sävyt?"

Täysin tarkoituksella sävyt on mitä on. Miten niin himmeät? Tai no, jos tosta haluu "karkkia" niin sitten ymmärrän sun kommentin. Mutta niin kuin sanoin nämä sävyt on omaan mieleen ja toimii tässä kuvassa paremmin kuin "peruskuvankäsittelyn" säädöillä tehty kuva...
Kiitokset vastauksestasi, Ari! Kuvakarkkia en tarkoita eikä tästä omasta mielestäni sellaista tule, jos klikkaa linnun valkoista kohtaa valkotasapainotyökalulla. Tulee vain kauniit värit ja kaunis valo. Mutta valokuvaaja itse toki päättää ja tietää mitä haluaa, ja se on tärkeintä. Tulipahan vain kysyttyä, kun itse tykkäsin lopputuloksesta enemmän säätökokeilun jälkeen. Himmeällä tarkoitin harmautta, joka poistui säädön myötä. Nämä ovat sellaisia makuasioita, jotka voivat ajan myötä itse kullakin jopa muuttua.
Onpa hieno! 5
5p.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.1 (102 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty