Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

"Ahti"

Öljy, 2011
-Emmi Mustonen

Annetut kommentit

Hieno teos nyt mätkin 5p. Katson ja tunnen Ahdin sylissäni:)
On kyllä hyvin tunteita herättävä. Katse on niin keskittynyt kuin pienellä vain voi olla. Mitähän siinä tarkastelee? Tosi hienosti tavoitettu lapsen herkkyys. 5 p.
On mahtava Ahti! Rajaus ehkä hieman hämää. Minkä kokoinen kangas?
Todella hieno, tosin hieman olisi voinut käyttää omankäden oikeutta sommittelussa, eli tuota päätä hieman pienentää tai enemmin rajata vähän etäämpää, siten että, posken kaaret osoittaisi enemmän kohti ylänurkkia. Kuitenkin, aika vaikea se on jälkeenpäin asiaa muuttaa ja on tuo sommitelma näinkin ihan hyvä, ellei jopa erinomainen.
Upeasti onnistunut värien käyttö ja tarkkuus. Pakko kysyä, miten nuo ripset ja kulmakarvat on maalattu ? on sen verran aidon näköisesti onnistuneet :) Minkäkokoinen tämä maalaus on ?
Todella hyvä
Voiko iho enää kauniimmin vauvan olla...
Huippu!!! Ainoo josta naputan on toi rajaus. Eihän tästä voi antaa kuin 5 pojoo!
Minusta rajaus oli hienot ja muut ylläesiteyt kehut aivan paikallaa. Peukalokuvassa paidan kaulus liittyy kasvoihin siten, että tulee vähän "Scream-naamio" mieleen, mutta täysikokoisessa kuvassa kaikki toimii. 5 p.
onpas valloittava maalaus! 5p
Kiitos paljon kommenteista kaikille! :-) Halusin kokeilla photorealismia, joten tuijotin pikkutarkasti valokuvaa (tosin paidan maalasin vapaammin). Kulmat ovat maalattu kerroksittain käyttämällä ruskeitä sävyjä ja valkoista tekemään "koloja" karvojen väliin. Vaikeata selittää! Oleellisinta oli antaa työn kuivua välissä ja käyttää ohuita kerroksia. Ripsien kanssa sama juttu, pieni siveltimen veto ja sitten pyyhkäisy sormella pehmentämään vaikutelmaa. Vaatii aika usean työskentelykerran. Maalaus on pieni, vain A4:n kokoinen, mikä tuntui itselle tosi sopivalta, koska työtä oli helppo käsitellä.
Todella upea. Lämmin ja hellä. Värinkäytön taito, ihmeellinen!
Ja niin, Ahti tarkastelee juuri suuhun menevää pullan palaa kädessään. Ahti on kova pullafani :-)
Voi tääå on varmasti kiva mutta mulle tulee sopivasti puklut mieleen, vatsalaukusta takaisin noussut maito... Lapset on likasia
Kulöörit ja valöörit taidokkuudessaan ja etenkin kuvakulma ja rajaus rohkeudessaan harvemmin nähtyä ja maistuu. Photorealismi tavallaan vertautuu taidolla sukkulointiin ja omahyväiseen viivalla onanointiin - etenkin jos aiheena on oma nallekarhu tai yhteinen tuotos, niin kuin tässä. Viittaan lähinnä "pidemmälle" edenneiden aanelos-taiteeseen eli työ on olematon, jos siihen ei liity muutamaa arkkia selitetekstiä. Itse olen eri mieltä ja sehän tässä miellyttää - suoraa ja surutonta, taidokasta taltiointia omasta elämästä. Suhru repro on kuvalle kauhistus.
On "pikku-mies" hienosti kuvattu!
Moni ei tuosta kulmasta lähtisi edes yrittämään.
Jep!
Hienoa työtä, todella.
En ymmärrä, miten joku on voinut antaa tälle vain 2 pistettä. Noh, kaikkia ei kai vain voi miellyttää. Minusta tämä on todella kaunis ja tarkka työ.
Nii viä tarkemmalla katselulla: kasvoihin hienosti rakennettu eloa eri sävyisin puna-rusko-keltaisin läiskin. En mä tiedä omaako alkuperäiskappale tämmöstä sävytystä - mutta kuten sanottu, kuvan saa eloon.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.31 (39 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty