Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

#21/100 Elma

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Elma istuskeli Lappeenrannan linnoituksessa, varjossa seuraamassa Linnoiituksen isännän päivää. Ympärillä hääräsi yhden jos toisenkin laista ihmistä, ja Elma kehottikin ensin kuvaamaan heitä. Jäin kuitenkin juttusille, ja tovin höpistyämme hän oli sitä mieltä, että kyllähän sitä nyt pitää tällaisen keskustelun perään kuva ottaa.

Energinen nainen, tämä Elma. Arvuutteli ikäänsä, veikkasin lähes kaksikymmentä vuotta alakanttiin. R20;Täytyy tässä tänään vielä käydä pyöräyttelemässä hameenhelmojaR21;, hän sanoi. Tanssi pitää virkeänä.


Tämä kuva aloittaa kolmannen kymmenen kuvan sarjan, jossa tällä kertaa on ideana ottaa mustavalkoisia, melko tiukkoja kasvokuvia, joissa on hyvin pieni syvyysterävyys. Kehykset kuuluvat konseptiin myös - nämä kaikki ovat helppoja kikkoja tehdä ilman sen suurempaa vaivaa varsin näyttävää kuvaa. Ajatuksenani oli testata, meneekö tällainen löysä silmänkarkki läpi Flickrissä. Menihän se. Tämän sarjan kuvat ovat olleet suosituimpia siihen kuvapalveluun lataamiani kuvia. Helppoa tekijälle, helppoa silmälle.

Kuva löytyy täyskokoisena Flickristä.
-Teppo Moisio

Annetut kommentit

Sympaattisuus, tai paremminkin empaattisuus (empathy is feeling WITH, sympathy is feeling FOR) näkyy. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.13 (23 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty