Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

#25/100 Sean

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Sean hengaili kavereidensa kanssa Ratsastajapatsaalla, rullalautailemassa. Hän kertoi olevansa skottilaista sukujuurta oleva australialainen, jonka Suomeen vuosi sitten toi - yllätys, yllätys - rakkaus suomalaiseen tyttöön. Vappu oli jo nähty, mutta juhannusta Sean odotteli innokkaana. On kuulemma kunnon bileet tulossa, oli arvio. Totta tuo, uskoisin.


Seanilla oli hauska nimi kameralle. R20;Soul catcherR21;, hän nauroi kun räpsin menemään verrattain kookkaalla digijärjestelmäkamerallani. R20;Aina, kun joku ottaa kuvaa, helpoinkaan temppu ei onnistu.R21; Kamera vie skeittaukselta sielun.


Kuva löytyy täysikokoisena Flickristä

-Teppo Moisio

Annetut kommentit

Taas varjo, mutta hymy aina auttaa :)

Tekstihän tätä kyllä pelastaa. Kuvassa häiritsee tosi pahasti rajaus. Jos katse ois vasemalle niin vois ihan vähän auttaa. Tällaisenaan mielestäni kyllä vajaa ja kehystys korostaa sitä.
Mun mielestä nimenomaan epäortodoksinen rajaus tekee hyvää tälle tyypille! Antaa liikkeen tunteen, mikä nuorukaiselle sopiikin.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3 (30 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty