Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

#27/100 Irja

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Irja kantoi kahta kauppakassia Martinlaakson ostarilta, kun kysyin häneltä lupaa kuvaan. Ensin hän sanoi ei, mutta sain hänet puhuttua ympäri lupaamalla, ettei kuvaa julkaista sanoma- tai aikakauslehdissä.


Olen muutaman kerran törmännyt näihin ikääntyviin rouviin, joiden ensimmäinen vastaus kuvauspyyntöön on tiukka ei. Silti näkee, että he ovat vähän imarreltuja. Tilanne on kuitenkin sen verran outo, että turvallisimmalta tuntuu aluksi kieltäytyä kaikesta.


Tulee vähän mieleen oma lapsuus, kun oikeasti kyllä tytöt kiinnostivat, mutta jostain kumman syytä niitä piti juosta karkuun. Olivat niin pelottavia.


Kuva aloittaa lähiöseikkailuni. Tarkoitus olisi ottaa seuraavat kuvat vähän kauempaa kotinurkista ja kuljeskella kuvaamassa pääkaupunkiseudun syrjäkylillä.


Kuvan voi käydä vilkaisemassa täysikokoisena Flickrissä.
-Teppo Moisio

Annetut kommentit

Aika paikka tämä, kun ei ole niinkään julkaisujuttu . Lehdethän aina puhuu paskaa, mutta päättyäkseen nettisivuille, eikai kellään ole mitään sitä vastaan?
rajaus on vähän hassu mutta muuten olet onnistunut saamaan hyvän kuvan "ikääntyvästä" rouvasta.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.85 (20 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty