Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

#28/100 Aleksi

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Aleksi lakkasi lautoja baarin takapihalla melkoisessa keväthelteessä. Hän seisoi auringonpaisteessa ja hikoili työskennellessään.


R20;Anteeksi, onko sinulla ihan hirveä kiire? Ehtisitkö auttaa minua pienessä projektissani?R21; kysyin. Olen välttänyt suoraviivaista R20;saanko ottaa kuvanR21; -aloitusta, koska se tuntuu vähän päällekäyvältä. Sen sijaan kokeilen erilaisia varioita avausrepliikistä, jolla koetan kiinnittää kuvattavan mielenkiinnon. Tämä R20;voit auttaa minuaR21;-repla tuntuu toimivan kohtuullisen hyvin.


Aleksi antoi mielellään ottaa kuvan itsestään. Se tuntui olevan hyvää vaihtelua päivärutiiniin. Samaa puurtamista kuukauden verran, ehtiihän siinä pari minuuttia olla kuvattavanakin.


Tallinnalaismies kuuluu porukkaan, johon tunnun törmäävän tässä projektissa yllättävän usein: hän on virolainen rakennusmies, näitä työperäisiä maahanmuuttajia. Hän tekee projekteja Suomessa ja palaa kotiin aina kuin vain mahdollista. Lahden yli ei ole kovin pitkä matka.


Kuva on julkaistu täysikokoisena Flickissä.
-Teppo Moisio

Annetut kommentit

That'd be Daniel Negreanu older. :)
Onkohan yhtä rikas
mitä hittoo nää borderit on. kuvat hyvii mut borderit aiva kauheita
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.85 (20 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty