Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Jumalattaren aika

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Vielä tänäkin päivänä jossakin valitaan hyvin täydellinen, hyvin nuori tyttö eläväksi jumalattareksi. Häntä palvotaan päivittäin useita vuosia- Kunnes,...kuukautiset alkavat. Siihen loppuu jumalattaruus ja loppuelämän tyttö piileksii halveksittuna ja hyljeksittynä. Kelpaamatta kenenkään vaimoksi.

Tekijä: Tiina Juusela-Kuvataiteen teema

Annetut kommentit

Pitäis jonkun kertoa niille tytöille, että kuukautiset on ihan normaalia kehityksen mukanaan tuomaa kasvamista ja ettei kyse ole siitä, ettei enää kelpaa :) Vaimoksi ja äidiksihän ei voi tulla, ilman että on aikuinen... Surullinen tarina joka herättää mieleen kysymykset, missä ja miksi ? Siinä taitaa olla se salaisuus :) Mahtavaa materiaalintuntua noissa huiskissa
Oon kattonu näistä tytöistä dokumenttia joskus.. Mutta en muista mistä maasta.. ehkä Intiasta? Valittava tyttö ei ole sairastanut kertaakaan, mutta heti kun verta alkaa vuotamaan, loppuu tytön jumalointi. En mä saanut kuvaa että ne tytöt mitenkään piileskelis tai olisi halveksittuja... vaan tavallisia, köyhien perheiden tyttöjä joihin ovat syntyneet, mutta mikä on tietysti huima hyppäys siitä palvonnasta miten heitä kohdeltiin kun olivat jumalattaria.

Silmät on hienot. Kasvojen ihossa voisi näkyä valokohdat paremmin. Tekstuurista toivoisi että se olisi enemmän sitä kaunista mitä se on tuossa vasemmassa alhaalla. Punainen on lumoava tässä ja toimii hyvin kun on vähän vihreää kontrastina ja noi punaiset huiskulat on hyvin maalatut, pehmeän ja aidon tuntuiset... tekisi mieli koskettaa.
niin ja siis varjot niiden valokohtien lisäksi... nyt on ehkä vain liikaa valoa.. sitä yritin sanoa mutta epäonnistuen.
Oho, enpä olisi tunnistanut sun työksi, mietin parin muun henkilön osalta :)
Ajattelin että se siivistä haaveillen oli tarkoitettu punaiseksi salaisuudeksi mutta myöhästyi. Hieno juttu, ihan uudenlaista.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3 (19 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty