Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Pyry


-Hannu Laamanen

Annetut kommentit

Komeaa on, varsinkin entisenä E-3:sen omistajana olen ihaillut sun fotoja pidemmän aikaa.

Melko nappi ajoitus myös kuvassa :)
Aivan mieletöntä ja käsittämätöntä! Hetki, jota ei ole koskaan ymmärtänyt voivan olla olemassa! Kuva ansaitsee diplomin teknisestä täydellisyydestä! Kuvaaja on kontannut turvallaan hangessa ja nauttinut siitä!

Ainoa, mistä kehtaa valittaa, on alaosan hanki, joka on vain tylsää harmaata. Lumen kuvaaminen on vaikeaa. Vaikeaa se on varsinkin silloin, kun kuvassa on muutakin kuin lunta. En löydä kuitenkaan syytä antaa kuvalle muuta kuin viisi pistettä!
Julmetun hyvähän se on. 5 p.
"Aivan mieletöntä ja käsittämätöntä huutomerkki" "Kuva ansaitsee diplomin teknisestä täydellisyydestä ja taas huutomerkki"

Meidän kaikkien onneksi, nimetön huutomerkki on samaa mieltä kuin minäkin "teknisesti täydellinen" tähän me insinöörit olemme aina pyrkineet, ainut mistä nillitän on se että mulla on liian huono näyttöpääte., joten vitosta enempää en voi heittää joten laitetaan TODELLISET pisteet alla.

5 pistettä. Koska samaan kuvaan on saatu käki ja sade yhtäaikaa. Ihan mieletön.Wau, upea, 5
Tässä kuvassa on tärkein kun kaikki on hjyvä. 5Tästä ei kannata selittää mitään, 5 pojoa.
Täydellinen tilanne kyllä! Enpä ole osunut ennen vastaavaa kuvaa näkemään. Sommittelusta tulee kuitenkin mieleen ajatus, että ylhäällä saisi olla enemmän tilaa ja vastaavasti alhaalta hiukan pois, jolloin pyryn piiskaamana olo näyttäisi vieläkin vaikuttavammalta. Rajaus on niin tiukan näköinen, että oletko rajannut sitä alkuperäisestä lisää vai olitko tosiaan noin lähellä? Ja käytetty himmenninaukko on niin pieni, että syväterävyyttä taitaa olla turhankin paljon, joten ehkäpä ISO 100 olisi ollut osuvampi valinta. Näistä pienistä mutinoista huolimatta erittäin hyvä kuva.
Aivan huippu, mitäpä muuta selittelemään. Oho, Pertti heitti jo tämän kommentin :-)
Jos tää on ihan aito tilannekuva, niin vautsit vaan.
Joku moitti alaosan harmaata hankea... kalibroi näyttös!
Turhan tiukka rajaus, muuten hyvä tilannekuva.
No tässä on taas sen sortin lintukuva että kyllähän iskee. Nostan hattua.
Mä olen sanaton! - kerrankin:))))
Saan sentään sanottua että - Hienoa!
Hanki ei tosiaan ole harmaa - mutta Partasta komppaan kyllä tuon rajauksen suhteen: hiukan pois alhaalta, hiukan lisää ylös, jos mahdollista. Vaan on tämä vain niin loistava luontokuva, etten rajauskritiikistä huolimatta pysty antamaan tälle kuin viitosen, lue: 5-.

(Nimettömiin provoihin ei pitäisi vastata, mutten malta olla kummastelematta missä tässä se insinööriys näkyy? Mahtoi kateus kalskahtaa.)
Upea!!!!!!!!!!!!!
Aivan loistava kuva! Olisi mukava kuulla hiukan kuvaustilanteesta ja se, että onko kuvaa cropattu, ja jos on, niin kuinka paljon? Heittämällä 5p.
Aivan mahtava!!! Kuvaustilanteesta olisi myös mukaava kuulla. 5p.
Kyllä tälle nelosen tohtii antaa! hyvä kuva!
Todella harvinainen kuva, johon pääsemiseksi on vaadittu aimoannos tuuria, sitkeytta ja TAITURUUTTA. Kuvan puitteista huolimatta, jotain tuntuu uupuvat ja kuva jättää ainakin minut hieman tyhjäksi. En osaa eritellä mikä tai mitä se voisi olla, mutta jotakin se on.
On kyl niin hieno luontokuva. Täydet pisteet.
Harmaan ja valkean lumen kontrastia saisi varmaan käsittelyssä kavennettua. Vaikka sitten mentäisiinkin luontokuvan kriteerien rajoille. Lottovoiton kaltainen tilanne käytetty kuitenkin loistavasti hyväksi.
Pitääpä vielä kommentoida sen verran, että kuvaajan reagoimattomuus selkeisiin, asiallisiin kysymyksiin hiukan ihmetyttää... kuvan tilanne on kuitenkin niin poikkeuksellinen, että jotain siitä voisi kertoa. Huomasin kyllä Hannun tyyliksi olla yleensä osallistumatta kuviensa alla käytyyn keskusteluun (silmäilin muutamia vanhoja julkaisuja), mutta sanoisin, ettei se ole kovin hyvä tyyli...
HUH HUH !
Sanattomaksi tätä jää suu auki toljottamaan. 5p
Mahtavaa.
Täälläkin ihmetyttää kuvaajan vastaamattomuus kysymyksiin. Ei pakko, mutta suotavaa olisi.
Itsellä herää väkisin ajatus, ettei lintu ole edes elävä ja päälle kaadetaan saavista vettä ja ei muuta kuin sarjaa. Mutta ei kait se nyt noin voi olla vai onko?
Ehkä tämä provosoiva ajatus herättää kuvaajan valaisemaan tilannetta edes hiukan.
Pisteitä ei heru ennen kuin kuvaustilannetta hiukan valaistaa.
Jos luomukuva, nostan hattua!
Samat ajatukset heräsi itselle.Luomukuvasta hattu nousee.
Kuvana erinomainen, harvinainen aihe. Kanalintunaarashan se joku lienee, käki ei ainakaan hangessa kahlaile. En muista, kenellä olisi musta nokka.
Tetrao Tetrix.. akkateeri.
Onko tilanne lavastettu?
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.37 (142 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty