Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Jury

Ansaitsen rangaistuksen, mutta miksi minun täytyy hajota ja katsoa itseeni, jossa ei ole mitään? Katsoa itseeni, jota en tunnista enkä hyväksy?
-Hanna Pesonen

Annetut kommentit

Puu ja linnut tosi vaikuttavat. Kokonaisuuskin ihan ok melkoista angstia lukuunottamatta.
Kiitos kommentista! Angstia tämä onkin, jos tarkoitetaan ahdistusta. Tämä on tapani kuvata tuskallista hajoamisen tunnetta, häpeää ja itsensä rankaisua. Hetkiä, jolloin kaikki tosiaan on mustavalkoista. Ehkä sen kuuluukin osaltani näyttää paperilla tällaiselta? Yhtä jyrkältä kuin itse olotilakin.
Omia kasvojaan ei naamarilla muuteta. Hyvä oivallus tää on. Korppien "guilty" kyltit vähän jotenkin liikaa? Muutama lukko puuhun lisää ja korppien kauloihin avaimet roikkumaan. Ei olisi niin sarjakuvamainen.
ihan loistava, lisää tälläistä. angsti on vaikea taiteenlaji ja olet Hanna saanut sen näyttämään pirun hyvältä. paras keino purkaa ahdistusta on kuitenkin kuvallinen ilmaisu, mun mielestä. todella puhutteleva työ ja 5 pojoo pamahtaa täältä.
Paljon psykologisia, ja symbolisia viittoja. Hieno toteutus.
Hieno. Ei naputtamista. Eikä haittaa angstit. Kaikki palaset kohdallaan ja symboliikkakin kolahtaa. Mietin noita guilty -kylttejä että miltä näyttäisi ilman niitä, niin ehkä tämä olisi vähän vaisumpi.. toki katselijalle jäisi enemmän vapautta miettiä mitä tässä nyt on meneillään mutta tekstin kanssa tämä on raskaampi ja ahdistavampi ja minusta myös parempi.
Ylläolevat kommentit kohdallaan, toimii.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.38 (24 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty