Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kaari

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle

-Tomas Günther

Annetut kommentit

Mitään rakentavaa en tietenkään osaa sanoa mutta se pitää todeta että tykkään tästä (niin pirusti).
Samma här.
Toimii!
ompa upea
Oi! Upea, aivan mahtava :))
En ymmärrä miten joku on voinut antaa tälla kaksi tähteä. tai ääntä. Otappa itse sitten parempi. Liikaa vaativuutta mummielestä.
Oletan, että kuva on aito (eikä manipuloitu) ja annan tälle viisi pistettä. Todella upea maisemakuva!
Jos kuva on tosiaan aito niin se on todella upea. Sateenkaari näyttää vaan niin kovin lyhyeltä...Tosin toinen heikompi kaari yläpuolella kyllä osoittais sen että kuva tosiaan on käsittelemätön. Todella kaunista!
Nätti kaari, mutta muuten ei oikein kolahda mulle (muistuu nimittäin mieleen Atte Järvisen Kaari vanhalta Aukealta, joka oli vielä paljon komeampi ja maisemaltaan mielenkiintoisempi). Kummankin laidan puut saisivat näkyä kokonaan.

Vaikken paikalla ole koskaan käynytkään, kaaresta huolimatta tämä näyttää jokseenkin ennennähdyltä melkein-peruskuvalta. Valon, synkeyden ja ihmisten tuoma mielenkiinto, jota löytyy edellisestä kuvasta, on tässä laimeaa. 3 p kuitenkin.
Kyllä aika hyvät shoppailutaidot ja -hermot sais olla että sais sateenkaaren lisättyä kuvaan!! Hienoin sateenkaarikuva mitä oon ikinä nähnyt.
Katsellessani kuvaa poikani tuli ja tokaisi, että huonosti muokattu kun sateenkaaren sisäpuolen vesi on paljon vaaleampaa. Katoin häntä ja sitten kuvaa, no niimpä näyttää olevan. Itse en ollut aiemmin huomannut koko seikkaa. Nyt se alkoi häiritsemään pahasti. :)
Sateenkaari useasti sulkee sisäänsä ympäristöään selvästi vaaleamman alueen. Ilmiö syntyy, kun valo heijastuu pisaroista silmiin eri kulmissa kaaren ulko- ja sisäpuolelta, sanovat asiaan perehtyneet.
Epätodellisen kaunista suomesta.
vai onko tämä edes suomesta. niin, sitäpä en tiedä. uskoisin niin..

Suomestahan tämä.tuolta sitä on tullu itsekin seisottua.en vain tälläistä hetkeä ole saanut edes silmillä siellä vangittua.:)Upea.
Joo, ei tässä ole mitään lisättyä :) Sateenkaaren sisäpuolen valoisuus ei sekään johdu kuvankäsittelystä.
Kiinnitin juuri äsken kokonaisen sateenkaaren nähdessäni huomiota tuohon kaaren sisä- ja ulkopuolen valoisuuseroon, ja juuri tuollainenhan se oli. Mutta paljon korkeamman ja leveämmän näköinen kaari se oli eli oliko tuossa käytössä superlaajakulma (siltä ei oikein näytä) vai oliko tuo kaari jostain syystä normaalia suppeamman kokoinen?
10 mm linssi 1,6x-kroppikennolla. Kaari tuntui olevan suht lähellä, ei siis mikään koko taivaan levyinen ilmiö.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.69 (81 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty