Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Mysterious

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Kensington Gardenissa kuvattu tyttö karusellissa.
Aiheeseen sopi paremmin musta-valko kuva, joka toi paremmin tytön kasvot esille muuten aika kompleksisesta taustasta.
Tekijä: Kari Heikkinen-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Ylläoleva teksti ei voi pitää paikkaansa, vai esille, höpö löpö..............
Tässä on sellaista unenomaisuutta; sellaista että muistaa mitä unta näki, muttei niin tarkasti. Tätä ei pysty kyllä pitkään katsomaan ilman sellaista kohtaa mihin vois jättää silmänsä lepäämään. Oikeasti tämä on aika häiritsevän levoton. Voi olla että mustavalko jotain pelastaa, sillä tää vois olla tosiaan väreissä vielä kauheampi. Hmmm... sanoisin että tässä on vähintäänkin paljon parannettavaa, mutta aika vahvasti menee tuohon "tosi huono" kategoriaan. Sanoisin että 1+, mitä valitettavasti ei pysty pyöristään kakkoseksi. Mutta kiitos tästä kuvasta. Oli haasteellinen kommentoitava.
olisin luullut tonyn kommentin luettuani että hän olisi antanut isomman numeron :D mielestäni haasteellisuus kuvissa on hyvä, ei kaiken pidä olla aina niin helppoa! itse aluksi kuvaa katsoessani en pitänyt siitä, mutta mitä enemmän sitä tuijottelee niin alan pitämään enemmän tuosta unenomaisesta ahdistavuudesta.
ja yhdistettynä teemaan kuva on suorastaan karmiva o.O "i have a dream", tyttö uneksii valoistasta elämästä mutta on vain vankina omissa illuusioissaan karusellihevosten (joiden kuuluisi olla iloisuuden ja hauskanpidon symboleita, mutta ovatkin vain ilkeäsilmäisiä lihaskimppuja) ympäröimänä.
(kuvan nimestä en kyllä pidä)
Tyttö vaikuttaa lähinnä kauhistuneelta....kuin olisi vankina karusellin sisällä, tulee mieleen jokin kauhuelokuva.
Vaikka itse kuva on mielestäni oikein hyvä, niin en katso sen sopivan teemaan juuri tuon kauhu-elokuva mielleyhtymän takia....
Tuskin kukaan lapsi kauhusta unelmoi..
Mutta kuvasta pidän:)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.03 (34 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty