Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

I dream a lot

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
9.I Tekijä: Annariitta Linjama

-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Omaan makuun kaipaisin lisää tumman pään sävyjä (eli kontrastia). Silmien katse ja ilme on tosiaan unelmoiva. Asettelusta tulee mieleen, että menneitä muistellaan. Yhden pisteen kuvasta rokottaa taaempi silmä, joka jää nenän taakse ikävästi piiloon. Kädet toimii mukavasti kuvassa. 3p.
Hitsi katsoin äsken eikä ollut kommentteja ja tulin kirjoittamaan juuri tuota kontrastin kaipuuta, ja Tommi sen jo kirjoitti, eli kuvana harmaa ei valkoista ei mustaa...niitä harmaan sävyjä on olemassa paljoon.
Miten valtavan kaunis, ei mitään lisättävää.
Aika hailakka. Mukavan rauhallinen. Kyllä tässä ajatus vaeltaa jossain, en tiedä missä. Aloin itse miettiä että lopettaako sitä jossain vaiheessa haaveilun ja kun kerran ei niin mistä sitä vanhempana vois haaveilla. Hyvä kuvahan tämä on, mutta sen verran tuosta ilmeestä ja katseesta voisi päätellä, ettei tässä nyt sellaista unelmaa mielessä pyöritetä, vaikka jotain mielen päällä onkin selvästi. Mutta jos se onkin sellainen poliittinen unelma. Silloin tämäkin ilme sopisi. Sanoisin että tämä on hyvä.
Kontrastia minäkin kaipaan, liian hailulta tää näin näyttää.
Vanhuksen ilme on kaunis ja vaikka ihminen olisi kuinka vanha hyvänsä on hänellä aina oltava unelmia, jos ei ole niin kaikki on ohitse.
Mä pidän tosi paljon vanhuksen hiuksista, ihanan vaaleksi harmaantuneet.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.33 (33 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty