Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Juhannusyö

Kaksi heijastusta viime juhannukselta kahluualtaan ääreltä. Kuvassa ystäväni Kaisu.
-Johanna Naukkarinen

Annetut kommentit

Taisin nähdä tämän jo aiemmin mutta hieno se on silti. Hyvät sävyt ja hillitysti esiintuotu heijastusoivallus.
Mielestäni erittän hieno teos, jossa tunnelmaa.
Loistava idea mutta olisin ottanut muun sävyn kun juhannus on kesän juhlaa esim keltaisen. No sun työ ja hyvä näinkin:)
Kiitokset kaikille kommenteista. Tämä onkin eka digikuva jonka tänne laitoin :) Sävy on alkuperäinen, sillä kahluualtaan pohja oli sininen. Kontrastia olen lisännyt, mutta muuten en halunnut sävyihin koskea...
No on kyllä hieno ja kaunis, hienosti oivallettu. Eikä noihin sävyihin saa koskea, nuohan sopii tähän hyvin!
Oh, hieno valokuvateos! Upeat luomusävyt, eikä maiseman symmetriakaan ärsytä (kuten peilauksissa usein käy) johtuen erilaisten ihmisfiguuri(e)n vangitsevuudesta.
Juhannusyö(n taikaa).
Hyvin toteutettu erilaisine heijastuksineen. Miellyttävä sävymaailma.
Iso kiitos palautteesta! :)

Aivan loistava.
Taidan olla ainoa, jonka ruudulla nämä sävyt näyttävät valjuilta ja huuhdelluilta? Ikään kuin alun perin hyvässä kuvaparissa olisi brightness/contrast -säätö lipsahtanut ihan roimasti plussan puolelle? Tai kuvaajan ilmoittaman "alkuperäisen sävyn" tapauksessa yhden-kaksi aukkoa ylivaloa? Minä en kyllä muista yhtään tämän väristä juhannusta viettäneeni. Edes selvin päin.
Nerokas. Ehkä muuttaisin ylemmän kuvan värisävyä tai valoisuutta niin että tekniikka ei heti paljastuisi - ja syntyisi voimakkaampi vaikutelma veden pinnasta.

Oletko kokeillut esimerkiksi sitä jos ylemmän värjää vihertäväksi?
"Nerokas". =Täysin poikkeuksellinen. =Aivan erityistä lahjakkuutta osoittava. Aika voimakas adjektiivi, jota yleensä taidefoorumilla seuraa edes jonkunlainen perustelu?
Kuvassa on nerokasta se miten hyvin tytön asento kuvastaa tunnetta. Maanpinnalla oleva, eli "pinnallinen" ja ilmeinen hahmo on kädet puuskassa mutta lammesta heijastuva varjo keimailee kuvauksellisesti. Kuva paljastaa tyynen ja kiltin ulkokuoren alla piilevän haaveen itsensä ilmaisemisesta ja ihaistelun kohteena olemisesta. Ratkaisu on tietenkin äärimmäisen klassinen, mutta onnistuu juuri siinä mihin se pyrkii. Malli on löytänyt oikeat ilmeet ja ympäröivä luonto kehystää tilannetta sopivalla tavalla.

Ei taide sen kummempaa vaadi, mutta kun monet taiteilijat eivät nerokkuudentavoittelussaan ymmärrä miten yksinkertaista kaikki voi parhaimmillaan olla.
Kaunis, julistemainen kuva.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.67 (69 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty