Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kieli

Orava kulki pitkin puun runkoa kieli pitkällään. Jotakin maistuvaa se siitä nuoleskeli. Hiukan harmittaa tuo oik. alakulman ahtaus. Harkitsin kuvan rajaamista niin, että vasemmalla ylhäällä olevat oksat olisivat jääneet pois. Mielipiteitänne kaivataan. Ps. tunnustaudun vasta-alkajaksi eli kaikki palaute on tarpeen
-Sami Piiroinen

Annetut kommentit

Ei minua ainakaan tässä mitkään rajaukselliset seikat häiritse... Onpahan ainakin keskivertoa parempi oravaotos ja kielikin näkyy.
hehe! mainio tilanne. joku ilmeisesti maistuu todella hyvälle.. ei rajaus mielestäni huono ole. toki ylhäältä ja vasemmalta olisi himpun voinut napsaista pois.. syväterävyys hyvä..
En jotenkin normaalisti perusta eläinkuvista kamalasti, mutta tämä on kyllä iso poikkeus. Tuo kieli on yksityiskohtana aivan mahtava!
Tässä on silkkaa loistokkuutta. Rajaus on kokeileva mutta/ja onnistunut, valintasi vasemman yläkulman oksien kuvaan jättämiseen on oikea. Mahtis tausta. Kiva kurre. :)
Loistava kuva! Ei minustakaan alakulma ole liian ahdas, rajaus hyvä näin! Hyvin olet saanut kiinnostavan puuhan tallennettua. Oikeassa paikassa oikeaan aikaan. :) Värit ja terävyyskin ovat kohdallaan. En ainakaan tähän hätään keksi mitään moitittavaa. 5p.
Kiitos paljon kommenteistanne. Yllättävän hyvin (tai kiltisti) otitte kuvan vastaan. Nyt sitä uskaltaa jo itsekin pitää kohtalaisen hyvin onnistuneena otoksena. Parannettavaa on tietenkin paljon ja hyvä niin. Kameran laskuri näyttää yli 5000 kuvaa ja vasta muutama omasta mielestäni kelpo kuva on kennolle tallentunut. Kertoo jotain kuvaajan opintiestä... ;)
Aukean nillityksen asettamat paineet vaikuttavat ilmeisesti hyvin vasta-alkajiin. "En voi julkaista tätä koska saan valitusta katkenneista oksista ja ahtaasta sommitelmasta."
Tilannekuvia on erittäin vaikea saada sommiteltua täydellisesti, ja niissähän se on itse asiassa pointti. Kuvan merkitys tulee katsojalle sen sisältämästä tunteesta ja tilanteesta, ei tarkoituksella sijoitetusta esteettisyydestä. Yhdistettynä se on tietysti ideaalitilanne.
Haluaisin jotenkin vakuuttaa sinulle että tällä menolla kuvistasi tulee vielä jotain, mitä tahansa elitistit sanovat. Tausta on upea, boke ja värit eivät vie huomiota oravasta, turkin sävyt eivät ole tukossa, kohde on terävä ja tilanne ainutlaatuinen.
Ja kuvia kannattaa aina jälkikäsitellä, se kuuluu asiaan.
loistava, toistan: loistava tilannekuva. vastaavanlaista en ole itse nähnyt. teknisesti kuva toimii, ei suuria moitteita. ennenkaikkea söpö otus. tästä saat 4p
Ensinnäkin: hyvänenaikasentään miten söötti orava! Ja tarkka kuva, kielikin näkyy, söpöä! Itse olen yrittänyt kuvata oravia myös viime aikoina, mutta luikkivat tiehensä ennen kuin pääsen kameroineni sopivaan paikkaan. Eli paitsi että diggaan, myös arvostan. :)
No,voihan sentään miten onkaan söpö.Kerrassaan mainio sen ilme.Ihana,piristävän erilainen oravakuva,kuin mitä oravista yleensä näkee.
Uskomaton vasta-alkajan kuvaksi. Tsemppiä, itse olisin rajannut vas. yläkulmasta sentin yltä, sentin alta poies :) 4p.
Tämä on hyvä. Huonompia on valittu jopa vuoden luontokuvaksi.
Sommitteluineen päivineen i-ha-na. Jotenkin kuvittelin sen hännän tuonne oikeaan reunaan vielä, kauempana ja tuuheana.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.34 (96 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty