Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Juhannus

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tekijä: Pekka Nisula

-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Sanoisin et kuvan tekninen huonous on ratkasevaa tässä. Niin onhan kuvassa tämä seksuaalinen yltäkylläisyys et sinänsä ihan hyvä että kuviin ladataan jotain sisältöä jonka katsoja itse havaitsee et joo mut jos olisit saanu kuvan teknisesti toteutettua paremmin ottaen tietenki huomioon sen tosiasian et kuvan sisältö samalla vaatii tietynlaista nostalgista taustavärinää koska eihän se nyt varmaan digiaikana mikää kummallinen salaisuus ole tämä nussiminen että kyllä kohinaa ja epäterävyyttä tarvitaan mut siis kyllähän nuo pyörät niin radikaalisti on ylivalottuneet ja etualalla on aivan tarpeetonta pöheikköä joka kiusaa eli rajaus muuttoon ehdottomasti esim niin että kuva olisi neliö joka rajautuu tohon oviaukkoon ehkä tms.
Hauska!
Oijoi! Tämä on ihan namu tässä teemassa. Sanoisinko jopa että ihana. :) Keskisommittelu toimii ja kuvassa on selvä tarina, joka väkevöityy teeman kautta. Asko tuossa ensimmäisessä kommentissa toivoo teknisesti tältä enemmän, mutta minä en. Hyvä, ja plussa perään. Kiitos.
Asko, kohinaa kuvassa ei ole yhtään, filmin raetta kylläkin. Jos kuvan rajaisi ehdottamalla tavalla neliöksi, niin se ei näyttäisi yhtään miltään. Eualakin on tärkässä tehtävässä kokonaisuuden kannalta.

Ja salaisuus ei ole mitä ladossa ehkä tehdään vaan ketkä siellä ovat. Jos ovat.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.03 (39 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty