Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Kiire


-Petri Tuohimaa

Annetut kommentit

Vau, ompa hieno! Valo ja liike jotenkin todella hyvin ikuistettuna. Todellakin, ajaton kuva. Ja päähenkilö on tarkka sekä - kyllä - kiiressä. On ehkä muussakin olotilassa..
Erittäin onnistunut katukuva! Paljon kiinnostavaa katsottavaa, muttei kuitenkaan liikaa, hallittu kokonaisuus. Silti siivu pois ylhäältä rauhoittaisi yläreunaa ja keskittäisi huomiota enemmän pääkohteeseen. Mieleenjäävää näyttelyainesta, sanoisin.
Hieno esimerkki onnistuneesta katukuvasta, joita täällä näkee valitettavan harvoin.
Sävyrikas ja terävä, jossa pääkohde pääsee hyvin oikeuksiinsa.
Hieno !
Yhdyn kehuihin. Harvinaisen hieno katukuva, jota jää katselemaan pitkäksi aikaa. Aukean asteikolla kuvalle voisi hyvinkin antaa täydet pisteet, omassa genressään mielestäni Aukean parhaimistoa.
Hyvä valo!
Kiitos kommenteista! Laskevan auringon valo heijastui vastapäisen talon ikkunoista valaisten naisen kasvot. Ilman sitä tämä kuva ei olisi edes esillä täällä.
Ilme on hiukan "peura ajovaloissa". Näyttää täytesalama kuvalta ,vaikka ei kertomasi mukaan ole.Mv versiona ei lämpöinen sävy näy.Kelpo kuva kuitenkin.
Ymmärrän jos se vaikutelma tulee, mutta sateenvarjon varjo on vähän liian matalalla ollakseen kamerassa kiinni olevan salaman aikaansaama. Laskeva aurinko en ehkä ennemminkin matalalla, kuin juuri laskemassa oleva. Tähän ollaan päästy MV-konversion, kurvien säädön ja vinjetoinnin lisäämisen jälkeen Lightroomissa.
Jotenkin tulee mielee Robert Doisneaun kuvat.
Kylläpä on miellyttävä katsoa tätä kuvaa, aivan parasta pitkiin aikoihin. Erityisesti tuon sadesään ja auringon tuoma fiilis. Täydet pisteet.
nyt on hyvä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.93 (57 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty