Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Talviaamu

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
22.2.2012, klo 08:52.


Kyllä siitä valosta suoraan sanottuna humaltui taas. Että vaikka kuvauspaikkaa kohti peltoja pitkin kahlatessani mietinkin että eipä ole taaskaan täysjärkisen hommaa (jos kohta voittaa järjettömänäkin keskivertoduunit mennen tullen), niin sitten kun sopivaan paikkaan pääsi oli se taas jotenkin sellaista... hillitöntä vallan. Tuon sortin valohoito nostaa aina Paratiisikuumettakin - totisesti toivon että tulevana kesänä pääsisin sinne useammin kuin edellisenä, joka oli kaikin puolin suotouhujen osalta aivan käsittämättömän surkea suoritus.

Ai niin ja oli muuten vinkeä tuolla jokivarressa, että vaikka se lumi upotti polvia tai jopa nivusia myöten niin siellä kaiken alla se kuitenkin jotenkin kantoi, mitä nyt aina välillä kuului sellainen murtuva humahdus jonka seurauksena sitä vajosi vielä kymmenen senttiä alemmas. Ja vaikka sitä tiesi olevansa pellonpuolella, niin kun se joki kuiten kylmänä ja kohtalaisen vuolaana virtana siinä muutaman metrin päässä virtasi niin joka helvetin kerta se hätkäytti. Hämärä fiilis kyllä, kun se tosiaan painui aina niin laajalta alalta, metrien päästäkin.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Perkele, on tämä kova. Valo on sama kaikille, mutta sä kyllä taltioit sen muita paremmin, ei voi mitään.
Pitää vaan kytätä sitä valoa ja yrittää ottaa talteen silloin kun sitä olemaan sattuu. ;)
Herra Volasella on kyttääjän kovat hermot ja siihen päälle taito taltioida ja kenties päälle vielä hyppysellinen kuvankäsittelyn jaloa taitoa =)
Nimenomaan hyppysellinen - tässä en muistaakseni säätänyt edes sävyjä vaan Photoshop seiskan automaattisella kontrastin säädöllä mennään. Laiska mikä laiska... :D
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.27 (30 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty