Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kolme lintua

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
7.3.2012, klo 08:15.

Vielä sai yhden aamun jokirannassa - tällä kertaa olin varustautunut kahdella (loppuunkuvatulla) paristokerralla mikä riittikin takaamaan virransaannin puolentoistatunnin ajaksi kun sitä toista satsia lämmitteli aina lapastensa sisällä.

Ja kyllä oli kaunista, taas. Olen kyllä niin jumalattoman iloinen että tuli tuollainenkin paikka noin läheltä löydettyä, siinä on sellainen hyvä hätävara että sinne kait pääsee vaikkei olisi varaa muualle mennäkään. Pakkasta oli taas parinkymmenen asteen verran.

Tuli sellainen houre mieleen että jos tuolta alkaisi vuosien mittaan oikein kovasti noita kuvia kertyä, niin siinähän sitä olisi kirjan aihetta, Loimijoessa. Pari viimeistä aukeamaa voisi sitten varata sellaisille äärirealistisille kuville, joissa joen vesi olisi täydellisen läpinäkymättömän kahvinruskeaa, joissa erottuisi lentokenttä, sähkölinja, kaupungin silhuetti tai omakotitaloalue, muutama tehdas ja niin edelleen.

Välillä tuntuu että kuvaaminen on nykyään enemmänkin sen miettimistä kuinka saa häiritsevät elementit kuvista pois kuin itse kuvan sisältöjen miettimistä. Toisaalta kuka hullu sitä sisältöä muutenkaan miettisi, parempi kun katsoo mahdollisesti syntyvää kuvaa kuvana eikä liikoja mieti.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Itse itseäni kompaten...
Kesti kauan löytää linnut mutta onneksi tästä löytyy paljon muutakin. Nätti nelkku!
Kumarran ja kiitän.
5p
Mahoton paikka.
Haaah!
;D
Shit happens man!
:D
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.29 (31 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty