Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

3.

Sammaleelle
hillankukkien unipielukselle
on joku jättänyt
katseensa

raskaasti pamppailleen
sydämen piirron

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle

-Jonna Ruuska

Annetut kommentit

Vahvaa tunnetta tässä.
Kaunista maalailua, ja sanavalinnat tässäkin tuoreita. Ei sisällä sellaista suurta oivallusta kuin kaksi edellistä, jää näiden kahden erinomaisen takia siis ehkä syyttä vaisummaksi tässä kokonaisuudessa. Kuitenkin erittäin hyvä tämäkin. 4.pistettä.
Tämä on arvoitus.
Tämä jää minullekin hieman arvoitukseksi, mutta kaunis se on.
Sitä on sitten lemmiskelty sammaleella..
Vahva ja hellä ajatus tässä. Hienosti kuvattu. 5p.
Tämä tulee kaikkein henkilökohtaisimmin lähelle, meinaa ihan kyynel herahtaa. Eniten kolahtaa loppu. Tulee hillitön hinku piirtää näistä kuvia. (Ja millaisia niistä tulisikaan! Jos osaisin kunnolla piirtää siis.) Lienee turha leimautella mitä pistettä tästä tulee.
Katriina; tuo ei kyllä ollut mielessäni tätä kirjoittaessa. Mutta olen iloinen, että tästä löytyy lukijalle sellainenkin ulottuvuus ja toki sanojesi myötä itsekin sen nyt näen. Joten kiitos :)
Minna; olisi aika ihmeellisen hienoa nähdä jokunen teksti joskus kuvitettuna. Sekin tuntuu ihmeelliseltä, kun joku lukee tai lausuu oman tekstini ja itse saa vain kuunnella. Toki molemmissa noista on omat riskinsä.
En uskaltanut kirjoittaa näkyviin, minä vanha likainen setä, että minullakin tuli mieleen rakkaus, joskaan ei likainen, vaikka jälkensä ehkä jättikin, mikä olikaan, sitten. Jos oli suru, niin sen synkempi sitten, tuo pamppailu, ja raskaus saa ihan uuden ulottuvuuden, jos ei rakkaus ollut, se mikä pamppaili. Vitosen pudotin, mut ei ollut ainut tässä sarjassa se.
Kiitos Juha, kommentoinnista.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.89 (18 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty