Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Peto

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Vesiväri, A3
-Leena Marianne Pullinen

Annetut kommentit

Hienot värit ja hienoa piirtämistä. Vesiväri elää mukavan rennosti ja vapaasti, mutta samalla kuvasta löytyy myös kontrolloitua viivaa. Viisimiinus.
Kiitos kommentista. Tämä kuva oli niitä jotka syntyvät kuin itsestään: minkäänlaista suunnitelmaa ei ollut vaan annoin värien ja mielenmaiseman viedä, kunnes alkoi näyttää siltä kuin kuvassa olisi sininen mekko. Olen nyt todella tykästynyt tuohon isotekstuuriseen paperiin...
Tää on tosi hieno. Kuulas ja utuinen. Ja tuo tarttuva käsi on mainio. Ja hahmojen ilmeistä tykkään myös. Taitavasti tehty.
Mystisyyttä, uhkaa ja toivoa. Pidän todella paljon hahmoista ja tästä tunnelmasta.
Tuosta tarttuvasta kädesta en ole ihan varma, se saa minut vähän hämilleen. Ote näyttäisi nimen omaan oleva tarttuva, kiinnipitävä. Käsi on ranteen ympäri ja kiinnipito vaikuttaa tätä myötä yksipuoliselta, kuitenkin naisen ilme on minusta positiivisen toiveikas ja enemmänkin sen näköinen että olisi johdattamassa toista, kädestä päätelleen miestä, jonnekin salaiseen paikkaan turvaan.
Toisaalta oksalta kurottuva hahmo ei välttämättä ole uhka naiselle, vaan päin vastoin suojelija joka kurottaa käpälänsä naisen suojaksi. Tällöin uhka onkin ehkä tuo ranteeseen tarraaja ja naisen luottavainen ilme johtuu turvallisuuden tunteesta, jonka yläpuolelta kurottuva suojelija tuo (sitten herää kysymys miksi suojelija kohdistaa katseensa pois päin tarraavasta kädestä).
Huomaatko miten hämmennyn nyt tästä. Höh!
Noh, teos on silti makoisa.
Susanna: kiitos!

Ville: Kiitos hämmentävän osuvasta kommentistasi.
Namia silmälle eli eyecandy.
Upea ja erikoinen! Pienillä asioilla saatu tosi mielenkiintoinen kokonaisuus. Tätä voi myös katsoa pedon näkökulmasta, ihmishahmo on oikeastaan pelkkää syötävää - yrittää juosta turvaan - turhaan.
Kiitti Tiina ja Ida!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.89 (19 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty