Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Poika ja kissa

A4 encaustic (mehiläisvaha) ja alkoholimuste kiiltävälle korttipohjalle
-Ida Jokela

Annetut kommentit

Tunnelmallinen ja pidän tekstuurista sekä pojan katseesta. Nenän alapuolella oleva vertikaali musta-valko rajaus on mielestäni turhan kova, yläosassa toteutus on pehmeämpi. Nyt häiritsee sen verran että katseeni hakeutuu tuohon kohtaan, vaikka silmät olisivat tärkeämmät.
Kiitos kommentista! Hyvä huomio...voishan tuota rajaa tosiaan vähän pehmentää.
Tein muutoksia, toivottavasti on nyt parempi! Reload page, jos ei näy.
Tätä jää katsomaan ja miettimään pojan ja kissan tarinaa. Miksi pojan silmissä on surua? Hieno, vangitseva katse. Maaginen keskiyönauringon tunnelma ja värit. Jännittävän oloinen tekniikka, tekisi mieli kokeilla.
Kiitos! Oon lukenu pojalle Pikku prinssi kirjaa iltasaduksi. Vähän samaa yksinäisyyden tunnetta tässä tavoittelin. Kannattaa kokeilla tekniikkaa! Aloitin levittämällä paperin täyteen mustaa vahaa ja siitä encaustic raaputtimella alkuun, vanupuikko ja hammastikku myös hyviä vahanpoistovälineitä. Alkoholimusteita voi levittää erilaisilla aplikaattoreilla, paperistumpeilla, suoraan pullosta, leimasimella, sivellinputkiloilla tai suihkuttamalla minisuihkepullolla. Tekemisen iloa :)
Upea työ ja inspiroiva tekniikka. Parasta vielä se kuinka tekniikka tukee hienosti aihetta. Todella vaikuttava. Kiitos tästä.
Parani vielä entisestään, nyt on on helpompi antautua katseeseen.
Kiitos Krista ja Ville! Hyvä, että muutokset ei menny mettään :) Unohtui tuosta työvälinelistasta tela ja pilli.
Oon todella kiitollinen, että täällä Aukeassa saa oikeasti hyödyllistä palautetta! Vaikka esimerkiksi encausticworld.com on todella kannustava nettiyhteisö, niin hyvin harvoin siellä saa rakentavaa kritiikkiä. Tämä pääsi siellä kesä-heinäkuu featured maalaukseksi, ei ois varmaan päässyt ilman muutoksia. Pitää käydä välillä ulkomaisilla foorumeilla, että osaa arvostaa kriittistä suomalaista katsontakantaa :)
Nyt vasta huomasin tämän työn. Hienot värit ja hieno tekstuuri. Viivat ehkä hieman haparoivia tuossa pojan toteutuksessa, mutta se voi liittyä tyyliikinkin, joka kyllä toimii hyvin. 5p.
Oli pakko selata kaikki työsi, tuntuu että voisin oppia Sinulta aika paljon asiaa. Innovatiivisia ja rohkeita töitä, kuitenkin sommitelmallisesti toimivia ja melkolailla harmonisiakin. Tämä on jollakin tasolla huipentuma: sommitelma on kiinnostava ja rajaus nostattaa hiukset pystyyn (päälaki katkeaa, mikä siis tässä tapauksessa on hyvä asia!), lisäksi muuten hallitseva tumma antaa keltaisille paikoille paljon voimaa. Kissa tasapainottaa työtä hienosti mutta ei vie huomiota. Antaa mystisen ja unimaisen vivahteen koko työlle.
Kaikin puolin kiinnostavia töitä! :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.13 (23 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty