Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Mukaelma Luolamadonnasta

Öljy kankaalle, 2012, yksityiskohta/mukaelma DaVincin teoksesta luolamadonna
-Emmi Mustonen

Annetut kommentit

No onhan tämä upea vaikken mukaelmien pointtia ymmärräkään. 5
Kiitos Aino. Omasta mielestäni mukaelman pointti on nimenomaan oppiminen ja tekniikan harjoittaminen. Kopiointi on tutkitusti nopein tapa oppia, siksihän esim Venäjällä taiteilijoiden tekninen taso on niin korkea :-)
Monet taiteilijat tekevät mukaelmia, ainakin niistä oppii paljon. Hienosti toteutettu työ. 5p.
Täysin samaa mieltä Emmi! Monet kulta-ajan taiteilijoistakin teki tällaista "kopiointeja" ihan koemielessä ja oppiakseen. Olet tavoittanut hyvin tuon tunnelman ja intensiivisyyden!
Tästä ei voi antaa muuta kuin 5p
Hieno historiallinen vanhan ajan maalaus. Jotkut tykkää tehdä vain näitä. (idea) Tee joskus tällä tekniikalla ja värisävyillä jotain ihan muuta, uutta. Hae aiheet nykypäivästä ns. ajanhermoilla. Olet teknisesti taitava taidemaalari, mutta jos haluat nykytaiteen taidemaailman arvostuksen, kehitä jotain avantgardea.
Kato Emmi www.minnajatkola.com
..voit saada uusia visioita.
Hieno yksityiskohta taitavasti mukailtu!!!! Nyt pitääkin tutustua taiteilijan (Emmin) muihinkin teoksiin :)
Hienoa, että syntyy keskustelua ja ehdotuksia tekniikan käyttöön! Kiitos kaikille paljon kommenteista :-) Tosiaan käytän tekniikkaa myös omiin aiheisiini, mutta tulen jatkamaan ehdottomasti mestareiden töiden kopiointia, koska siitä oppii niin älyttömän paljon.
Tuli mieleen Louvren version käsillä leikittely, jota on tulkittu tuhansin tavoin. Tässä Lontoon versiossa ristiriitainen Neitsyen uhkaava kotkan kynsiä muistuttava ja samalla siunaava kämmen on vaikuttava, samoin kuin onnistuneesti jos ei loistavasti kuvattu enkelin sisäänpäinkääntyneisyys. Siipien ja kiehkuroiden sinisyys on kai on irtiottoa originaalista. Niin kuin sanot: "oppii älyttömän paljon", mutta voisihan siihen enemmän sekoittaa omia fiiliksiä, eli esimerkiksi näiden kahden version valikoivaa yhdistämistä tai vaikka keskisormen korostusta. Tuskin tekniikan harjoittaminen siitä kärsisi, vaan päinvastoin, saisi sielukasta sisältöä.
Sie ossoot!!!

niin pitää tehdä luolamadonnasta joskus uusinta/päivitys -versio itsekin - liian hyvä "asetelma" jätettäväksi leonardolle. en henk koht kun en usko jumalaan jne. välitä pinnallisesta teemasta mutta asetelma ja osa teemat (luola, kasvillisuus, kalliot, ihminen/nainen) upeaa
Todella taitavasti maalattu. Värit, valot ja varjot upeasti tasapainossa läpi koko työn. Aivan huippu.
Mieletön!
Todella upeasti toteutettu. Vitosen jouduin antamaan. Muutkin työsi ovat ehdotomasti Aukean parasta antia.
Mahdottoman taitavaa työtä!
Erittäin suuret kiitokset kaikille palautteesta ja ideoista :-)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.46 (37 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty