Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Rainy forest

Uutta maalausta, tähän meni jo hitusen enempi aikaa.

Adobe Photoshop & Wacom Intuos3
5000&2585 Työskenely reso
-Miró Määttä

Annetut kommentit

Todella upea maisema. Valot, varjot, etäisyydet yms aivan huippua. Veden virtauksen voimakkuudessa olisi mielestäni hieman hiomista. Ylhäältä "lammesta" laskeva vesi aiheuttaisi hieman voimakkaampaa pärskettä ja liikettä tuohon putouksen yläpuoliseen osaan, samoin heti putouksen alapuolelle. Jos tuonne lammen reunaan maalaisit muutaman kiven, vedestä pilkottamaan, niin virtaama ei näyttäisi niin voimakkaalta ja runsasvetiseltä. Se tasapainottaisi kokonaisuuden veden osalta. Muutoin tuo vesikin on aivan mahtavasti toteutettu. Ehdottomasti 5p
Suomalaisittain katsottuna katkennet puut taustalla ovat ylisuuria.Ja vaikkei ajateltaisikaan suomalaisittain etualaan verrattuna puut ovat ylisuuria. Vesi hieman muovinen. Etualan oksat kenties aavistuksen ylitarkkoja verrattuna muuhun, oma katse harhailee pääkohteesta turhan paljon oksiin. Tunnelma hyvä, valaistus dramaattinen ja syvyyttä lisää etualan tummuus. Pitäisikö peuraa hiven tummentaa, jotta nousisi entistä paremmin esille. Hyvää työtä, 4p.
On komee. Jos puut on katkenneet itsestään niin missä rungot on?

Onko tää tehty niinku käsin vai koneella?

En tiedä mutta olisiko tämä teos edes tarvinnut tuota peuraa?

Jokatapauksessa
5p
Aivan mahtava.
Tykkään! Minua ei tässä mittasuhteet haittaa lainkaan vaan tuovat lisää tunnelmaa = syvyyttä siihen miltä tuntuu olla tuolla sateessa.
Uskomaton valo!
Mahtava tuo sateen tuntu, sen oikein kuulee...
Hieno tunnelma jätti minullakin kaikki yksityiskohdat unholaan. Ensivaikutelma ihana! 5 p.
Hui. Kiitoksia runsaasta palautteesta ja kommenteista. Ja ylläpidon poimintaan meni. Tuota noin.. Tässä nyt vähän olluna kiireitä koulun ja henk.kohtasen elämäisen takia ja kaiken näköistä. Siitä johtuen myöhäistä vastausta.

Kyllä roisketta ois saanu olla enemälti tuossa virtaavassa vedessä.
Ja totta tosiaan, kieltämättä puiden rungoissa on pientä perspektiivi häiriötä. Ja täytyy tunnustaa ettei ole vielä silmä harjaantunut yksityiskohtien oikeisiin paikkoihin asetelun kannalta.

Ja heh. Katkenneet rungot.. totta tosiaan. Työ on tehty koneella, käyttäen Adobe Photoshop:ia ja Wacom Intuos3:sta. Kyllä.. peura oli lähtökohta.

Ja vielä kiitos palautteesta ja kommenteista muutenkin.
Täähän on upee.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.29 (31 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty