Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Shhh!

Malli: Annelise

Hasselblad 503cw + 80mm
-Lauri Lehenkari

Annetut kommentit

Tämä on oikein hauska kuva, yllätyksellinenkin ja värien hailakkuus toimii ihan nappiin. Pidän kovasti.

Hienot sävyt, loistavaa kerrontaa. Ainoa juttu mikä rikkoo/pilaa ajattomuuden tunnelman ja syö osan kerronnasta on vipuhana. Vesiletku kuuluu asiaan, mutta sen sijoittelua jäin miettimään. Tulijaa odottaa yllätys... nimeltä H2O Ilman vipuhanaa tytön mielessä vois pyöriä vaikka kaksi kirjainta täysin toisenlaisesta tilanteesta....... SS.
Pikkujuttuja hanat ja muut, mutta niillä on iso merkitys. Ilman laajentuneita pupilleja kuva olisi täysin toinen, tässä on tavoitettu aitoutta ja siltä osin mestarilaukaus.
Täällä saa oppia ja opastusta vetoaa joku jossain *naurua* Ykkösten ja etenkin kakkosten painajilla uskoisi olevan eniten sanottavaa tämänkin kuvan suhteen. Vaan hiljaa ovat kuin kusi sukassa. Se on täysin ymmärrettävää koska ensin pitäisi keksiä perustelut itselleen, hauduttaa niitä ja sitten kertoa muille. Tämä kaikki vaatisi ihan muuta kuin kameran hiplaamista. Mä äänestin viime eduskuntavaaleissa tyhjää, en vaan löytänyt tukevia perusteluita itselleni, suoraan sanoen minua vaivasi kiinnostuksen puute sekä tietämättömyys, enkä sortunut hätäratkaisuun kopissa.
Palaan vipuhanaan, ilman sitä mua tasan vittutais että mä en ottanu tätä! :D
Vinkki: Teemoihin osallistuneiden kuvaajien töitä voi etsiä hakutoiminnolla kirjoittamalla kuvaajan nimen Teos/näyttely -hakukenttään. Teemakuviahan ei saa piilotettua, vaikka käyttäjällä muita julkisia kuvia ei olisikaan.
Hyvä kuva. Annoin kolmosen.
Aluksi ajattelin, että tuo hyssyttelysormi on vähän kaukaa haettu tehokeino, koska se ei tunnu sopivan kuvaan, mutta koska kuva on itsessäänkin jo aika surrealisminen, hyssyttely tuo kuvaan mukavasti jännitettä.
Hyvää jälkeä, sävyt ja valo on hieno. Ehkä hitusen jyrkkyyttä kaipaisi tuossa kasvoissa ja tukassa, mutta ei lähetä halkomaan hiuksia, heh. Isompana toimii varmaan paremmin, pääsisi keskarin tarkkuus oikeuksiin (esim silmät näyttää paremmalta kun katsoo monitoria ihan läheltä) :)

Muutenkin ajatuksia herättävä kuva, mikä on jo sinällään paljon.


Filmi on filmi,sanokoon digimiehet tai oikeastaan pikkupojat mitä hyvänsä.
Hienoa jälkeä.
Onhan tämä jo ihan omaa luokkaansa. Ah pitäs itekki hommata joku hyvä 80millinen putki.


Hauska, kiva, mukava katsella..joo mä tykkään:)
Mut miks alareunassa on vasemmalla musta rantu, kuin kuva olis suoristettu?
Ymmärrän että tää on filmikuva mutta eikö tuota saa pois?
En halunnut poista musta rantu, se kuuluu filmille:) Kuin oma puumerkki...
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.31 (54 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty