Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Lähiöelämää

Tussikynä ja vektorigrafiikkaohjelma.
-Teratogenesis

Annetut kommentit

Hieno oivallus, vaikuttavat vastavärit.
Upea valo jota korostaa vielä nuo vastavärit! Tämä on lähiö jos mikä! ;)
5p ilman nikotteluja.
Todella hieno oivallus ja täydellinen toteutus. Ehdottomasti 5p. Herättää paljon ajatuksia.
Hyvä fiilis tulee minullekin. Hyvä kynänjälki, hienoja yksityiskohtia, vaikka vähäeleinen työ onkin. Sommitelmasta tulee mieleen, että kannattaisikohan ulkonurkkienkin olla näkyvissä. Ei välttmättä, mutta mietityttää. Neljäpuoli.
Kiitos kaikille. Tarkoitus oli itse asiassa saada oranssi natriumlamppujen valo näyttämään vastenmieliseltä, mutta metsään meni.
Mielenkiintoinen aihe ja väriskaalakin näyttää oikein hyvältä. Asetelmasta tuli mieleen muun muassa evol nimimerkkiä käyttävän katutaiteilijan Hampuriin tekemä Dockville-pienoiskaupunki, jonka sisään ihmiset voivat kävellä. Myös surrealisti Jacek Yerka on käyttänyt hyvin samantapaisia aiheita töissään.
Kiitos vinkistä, täytyy etsiä nuo taiteilijat.
Vitosta pukkaa. Oivallus hieno, toteutus miellyttävä. Oranssi herättää lämpimiä ajatuksia, kenties kylmä kellertävä olisi tuonut sen vastenmielisemmän puolen esille, mutta liekö sitten ollut yhtä toimiva väriasettelun kannalta.
Tulee mieleen Moebiuksen scenet. Jännästi mielensopukoita kutkuttaa.

Kiitos Teijo. Moebius oli minulle todella suuri esikuva.
Ensin ajattelin, että tämä on dystopia tai satiirinen kuvaus, mutta sitten tuli lämmin olo ja melkein aloin kaihota jotakin kadotettua yhteisöllisyyttä, joka tuollaisessa tiiviissä kurussa varmaan kehittyisi. Onnistunut juuri monitulkinnaisuudessaan. 5p
Ulkopuolisen näkökulma, tässä on vieläpä rajattu tavallinen lähiöelämä maan tasalle, alemmalle tasolle kuin missä ulkopuolinen on. No, ehkä tämä on vain oma tulkinta.
Mieletön oivallus suomalaisen metsälähiön olemuksesta! Ei mitenkään yksiselitteisen vastenmielistä, oikeastaan päinvastoin, tässä on paljon lämpöä ja turvaa, vahvaa suojaa maailmalta.
Kaipaan ihanaa piirroksellisuuttasi Tom...

Tämähän on piirros.
Minullakin tuli heti mieleen iäti mahtava Moebius.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.16 (31 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty