Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Hanna

omakuva pastelleilla, cropattu aika reilulla kädellä, koska teipit oli vielä kiinni. katseelle on enemmän tilaa oikeasti.
-Hanna Eloranta

Annetut kommentit

Melkolailla täydellinen muotokuva. Hienoa ! 5p ehdottomasti
Ehkä ihan hiven yläkanttiin mutta menköön. 5 pinnaa. Jos keksimällä keksin niin iho on hivenen sairaalloisen kelmeä. Katsoin myös muut kuvasi läpi, arvostan osaamistasi ja vaikka mielestäni ilkeää ja aiheetontakin kritiikkiä olit osaksesi saanut, hienosti olit sen suodattanut. Tekninen osaaminen on semmoinen juttu, ettei sitä saa kuin harjoittelemalla ja opiskelemalla. Viivan osaa piirtää osaa jokainen. Se että osaa katsoa mihin se pitää piirtää on taito, jota kaikki eivät malta harjoitella. Ehkä se taito herättää kateutta, joka esitetään siinä muodossa, että onhan tuo jo nähty...

"Don't try to be original. Just try to be good...originality isn't something you decide you're going to be... that's the product of your brain"
-Paul Rand
Kyllä. Kyllä. On hieno.
Valoittavan hienoa jälkeä. Huulten yläpuolella on hieman liian kalpeaa väriä. Samoin kasvoissa, mutta hoh hoi upea kuva!
Kaunista käsialaa. Ja hyvä ettei ole työtä täytetty ihan tekemisen ilosta: esim. viitteellinen paita antaa hyvin tilaa muulle työlle ja kasvoille. Itseäni ei oikeastaan kelmeä väri iholla edes haittaa.
Jostakin syystä tuo helmikorvakoru on pisteenä iin päälle.
Upea piirustus mielenkiintoisesta kuvakulmasta. Pidän myös siitä, että malli ei katso suoraan kohti. Ei myöskään haittaa, että malli on kaunis. 5p.
Kiitti kommenteista! En ehkä ihan näin kalpea tosiaan ole. :D
Näillä välineillä, tällä toteutuksella 5p.
Tykkään rosoisuudesta, vahva!
Kaunis kuva, hienot ja vahvat värit.
5p.
Upea työ! Milloinhan jukaiset seuraavan työsi? Olet yksi niistä joita fanitan pirusti täällä aukealla! ;)
nyt on ollut niin rankkaa koulussa, että jäänyt maalailu vähemmälle. :// harmittaa itteenikin. mutta keväällä onkin sitten aikaa!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.17 (35 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty