Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Amatööri

toivoin tulevani ymmärretyksi
kertomalla ajatuksistani
sadoin sanoin

luulin kunnioittavani sinua
avaamalla sydämeni eteesi

ei se ollutkaan niin helppoa

sinun mielestäsi olisi
tarvittu uusi minä
ja koko joukko-osasto
uusia sanoja

ennen sanomattomia,
ennen kirjoittamattomia

ja valitettavasti minä en ole
niin taitava runoilija

ihmisenäkin kai amatööri


-Tuija Karhinen

Annetut kommentit

Kirjeenvaihto. Lopun itsesä vähättely madalsi pisteitä. 3 p.
Kiitos Jani kommentistasi. Myöhään tosin kiittelen. Joo, ihan oikein havaitsit, et kyseessä on kirjeenvaihto, tai pikemminkin yksipuolinen sellainen. Vastaus nimittäin tuli puhelimessa. Tuo loppukaneetti ei ole vähättelyä vaan realismia - me ihmiset olemme suurimmalta osalta keskeneräisiä, siis oppimisen tiellä. Muutoinhan olemme täydellisiä.
“Perfection is a flaw, for it isn't the perfection that defines us; but the imperfections that make us, us, and it is the imperfections that we fall in love with.” - Ephraim Sharp
Tottahan se on, et heikkoudet ja "virheet" tekevät meistä ihmisen ja ehkä jopa rakastettavan. Olen silti edelleen sitä mieltä, et tuo mun loppukaneetti ei ole vähättelyä, se on realismia. Me olemme ihmisinä amatöörejä. Me joudumme opettelemaan koko elämämme, miten olla ihminen ja ihmisiksi. Ja pysymme amatööreinä. Jotkut harvat pääsevät pidemmälle.
Olet oikeassa Tuija. Luulen, että suurin osa ihmisistä on amatöörejä. Monessakin asiassa ja monet ovat ihmisinäkin amatöörejä. Ei onnistu missään vaikka kuinka yrittäisi. Onko sitten väärissä seuroissa, kun lähin vaatii kaikenlaista, mitä ei voi suorittaa, Ei ole helppoa olla ihminen ja kaikille se oikea, osaava.
Kiitos Kirsti kommentistasi. On totta, että tämä "ihmisenä amatööri"-ilmaus on hyvin moniulotteinen. Toisaaltahan olemme kaikki täydellisiä, emme vain tajua sitä, mutta koska tuo ajattelu kuuluu henkisyyden piiriin, jätin sen tästä runosta pois. Tässä runossa liikun siellä egojen ja persoonallisuuksien maailmassa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.25 (4 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty