Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

toiselta puolelta


-Ari Partinen

Annetut kommentit

Muotokuvana hvyin erilainen ja pysäyttävä, ainoa mikä häiritsee on nuo huulet eli nuo raidat, mutta kuva ehkä otettu jossain esityksessä, jolloin asuun ja kokonaisuuteen taitavat kuulua nuo raidalliset huulet.
Pidän tästä.
Uskoisin, että ne huulet on just tuollaiset just tarkotuksella. :) Minua ei ne häiritse, toisin kuin tuo valkoinen teksti, jolla ei ole mitään virkaa kuvassa. Jos joku haluis pölliä tään kuvan, ei vaadi hirmusia vääntöjä 'shopissa, että saa valkosen mustaks. ;)

Toinen juttu, mikä ei ole silmille herkkua, on se, että kun silmiä siristää, huomaa selvästi, että keskellä ruutua menee ruskea vyöhyke... Keskitetty, mutta ei kuitenkaan niin liioitellusti, että se tuntuisi hyvältä. Siks tuo musta laita on tässä niin hankala.

Mutta nillin nillin! Mää tykkään oikeesti tästä aika paljon. :) Puhtaan valkosen keskeltä katsova silmä kiehtoo, ja kun oma katse vaeltaa ja löytää nuo erikoiset huulet, tulee aika jännä efekti puhtoisuuden ja 'synnin' yhteenkietoutumisesta. Siks nuo pikkuviat tympii niin kovin...
heti iski positiivisena tää omaperäsyys ja tämä täydellisyys tietyllä tavalla. 4p. Loistava tuo silmäjuttu ja bokeh ja laatu kaupan päällisinä.
Itsekin noita tekstejä kuvassa karsastan, mutta tällä kertaa tein poikkeuksen. Ideana oli nimenomaan mainostaa tuota muistikuva.infoa, jotta toisetkin ropeconiin osallistuneet voisivat käydä kuviaan katsomassa. Ja toisaalta tämän takia teksti onkin sijoitettu niin, että se on tarpeen niin vaatiessa helppoa poistaa :)

Mutta olet Janne ihan oikeassa, ei nuo tekstit kuvissa kivoja ole!


hienot huulet, tytöllä :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.09 (34 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty