Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Kuuntelen

Öljy, 50x41 (kuva vaihdettu 24.12)
-Emmi Mustonen

Annetut kommentit

Hyvä valo ja pehmee jälki. Jos jotain niin hiukka kaipais pesäeroa kohteelle ja taustalle, skarpimmat rajat tai sit reilumpi sävyero. Kokonaisuutena hyvä tunnelma.
Minä itse asiassa pidän siitä, että kohde haipuu hieman taustaan. Lisää jotenkin hämyistä, tunnelmallista vaikutelmaa. Hyvin kaunis maalaus sävyineen kaikkineen.
Pidän maalaustekniikasta.
Upea maalaus. 5 p.
Täydellistä !
Pään alue aivan ihastuttava
Tuosta "rajasta" puheenollen olen Jennan kanssa samoilla linjoilla. Nimenomaan tämä nainen sulautuu hyvin tuohon "taustan teemaan".
Näitä kuvauksia naisista selkäpuolelta on tehty tuhansia ja taas tuhansia täällä suomessa mutta eka kertaa minä näen että taiteilija on uskaltanut kuvata myös kasvot ja siitä pontsit Emmille! Tässä työssä on jotenkin ajatonta ja klassista kauneutta johon helposti ihastuu. Tykkään tuosta värimaailmasta! 5p
Kasvot ja hiukset on toteutettu hienosti ja pidän myös tuon taustan sävytyksestä. Lantion seudussa on jotain häikkää. Se on anatomisesti hieman epätäsmällinen ja varjostus on toteutettu siten, että kolmiulotteisuus vähän katoaa. Vahva nelonen joka tapauksessa.
Kiitos paljon kommentoijille! Olen halunnut tuoda näitä klassisia aiheita osaksi nykyaikaan viimeisimmissä töissäni - kuten minulle on monesti ehdotettu :-)
Mukava nähdä muiltakin figuratiivista lähestymistä maalaamiseen, oikein hyvällä mallilla mennään! Ainoa tunne että selän ja pään yhdistävässä varjoalueessa mennään vähän tukkoon kun kerran muutoin kuva on erittäin herkkä ja vivahteikas... tai sitten se on vain valokuvan oikku! 4 p
Yläosa todella hyvä. Ei yritä olla väkisin "taidetta", josta pidän. Värit ovat todella kauniita. Alaosaan ihan hivenen kaipaisin yksityiskohtaisuutta, hieman kyynärpään yläpuolelta lähtien alaspäin. Sanoisinko että vaikuttaa sieltä hivenen muhkeahkolta. Kaipaisin sinne siis muotoa (en ääriviivaa, vaan sisäpuolista muotoa sävyjen avulla, kuten olkapääseudulla. Tykkään myöserityisesti tuosta vasemmalle tulevasta tyhjästä tilasta, ja sen muodosta. Rajaisin oikealta puolelta pois todella paljon, nimikirjoituksen kokonaan pois siten että jopa pyyhe "katkeaisi (siten että kasvot olisivat kultaisessa leikkauksessa. Sen voisi tehdä, koska malli katsoo kuitenkin osittain taakse ja on kiertynyt vasempaan, ja siellä on tilaa. No nilityksestä huolimatta vitosen työ.
Nykytaidetta. Perinteinen klassinen figuratiivinen maalaus yhdistettynä ideaan kuuntelemisesta (kuulokkeet).
Mitäköhän neito mahtaa kuunnella? annoin 5 p.

Aukean taiteellinen taso on nuosukiidossa!
Hurmaavat kasvot. Selkä vähän "rosoinen" ja vatsapuolellakin muodon hahmottaminen vaikeaa. Tarkentaisin näitä vähän, muuten eteerisen suloista ja jopa hienostunutta.
Kiitos todella paljon kaikille palautteesta :-)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.31 (35 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty