Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kysy pöllöiltä.

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Tussit 005, 01, 03. n.A4
-Tiina Juusela

Annetut kommentit

Kun tietää sen intensiivisyyden ja ajan mitä sinä uhraat näihin töihisi puhumattakaan mahdollisista "tenniskyynärpään" kaltaisista ongelmista joista saatat kärsiä kun teet näitä töitäsi, olisi mielestäni epäreilua antaa näistä nelosta huonompaa numeroa. No, numerot on kuitenkin numeroita mutta arvostan ihan hitosti näitä "töpöttelyjäsi"! Tässäkin on mystiikkaa josta jokainen katsoja voi viritellä omia tarinoitaan. 5p
kaunis, mielenkiintoinen.
Tulee sellainen olo, että tuo metsä pitää sisällään paljon salaisuuksia. Pöllöjen ilmeet ovat mahtavat, ihan kuin ne pitäisivät ujoa tyttöä pilkkanaan. Tai jotakin.
Taianomainen tunnelma ja upeasti toteutettu.
Kiitos Oiva. Kiitos Johanna, Leena, Esko.
Hienoa Tiina :) Upea idea ja toteutus. Pidän eniten näistä töistäsi, joissa koko tila on käytetty. Kontrasti ja kaikki kohdallaan...todella hyvä !
Onpas herttainen. :) En voi kuin ihmetellä minkälainen työ tämän taustalla on. Hienosti toteutettu oksisto, ja erityisesti pöllöt saavat ihailuni. Henkilö taas tekee tästä entistäkin persoonallisemman ja ehkä sen ansiosta jollakin tavalla... suloisen.
Peukalot pystyyn täältäkin. Hienon näköistä!
Tällaiseen kuvaan on mukava kuvitella erilaisia tarinoita "sisään". Metsä on toteutettu hienosti, ja siellä vähän varjossa oleva pöllö meinaa varastaa huomion etualan kavereiltaan. 5p.
Sulla on aiheet ja tekniikka hallussa! Näen teoksen jotenkin ironisena - pöllöiltä ei kannata kysyä niiden ilmeistä päätellen, tyttö on siis täysin hukassa.
Näistä kuvista joku varmasti maksaisi pienen omaisuuden, niin kauniita ja uniikilla tavalla toteutettuja ovat!
Voi kun maksaisikin!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.42 (24 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty