Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Vanha ystävä

Akryylit kankaalle 70x100
-Mari Peuho

Annetut kommentit

Kertakaikkisen upea kohtaaminen. Tästä voi sanoa että elokuvamainen, sillä kuvaa katsoessa tuntuu kuin lohikäärme olisi juuri liikahtamassa. Hienosti hallittu useampi valonlähde, haastavilla pinnoilla. Hienosti yhteentoimivaa on myös väritys.
Taitavaa työskentelyä! Osaat käyttää houkuttelevasti noita valööreitä.
Kiitokset. Itse en ehkä ihan tyytyväinen ole tuohon valoon lohikäärmeen päässä, mutta sitä oli jotenkin tosi vaikea saada hyväksi... Olisin ehkä näin jälkeenpäin myös vähän tummentanut tuota taustaa kokonaisuudessaan, jotta kontrasti olisi suurempi, mutta en enää jaksanut säätää kun kaikki tuli jo maalattua aika moneen kertaan :) Muutakin kritiikkiä saa kernaasti antaa.
Unohtumaton elämys!
Komee on.
Aluksi luulin että on niitä "digitaalipiirroksia" mutta tekijän nimin kyllä paljasti
heti että kyllä tään ihan aito ja oikea.
Aasialaisuus kuvataiteessa kiehtoo minua eritoten.
Tässä on jotain niin inhimmillistä lämpöä.
5p
Paras työ mitä olen todella pitkään aikaan nähnyt! 5p.
Tosi kiva kuulla että pidätte tästä :) Itse kyllä arvostan ihan tuota digitaidettakin ja luultavasti yhtä kauan menee niiden digimaalausten tekmiseenkin. Itse olen työssäni koneella niin paljon, että on mukavampi tehdä sitten vapaa-ajalla muulla tyylillä :)
Varsinkin nuo "ilmassa roikkuvat/kasvavat" polut antavat tällä avaruutta ja paikasta paikkaan siirtymisen vapauden.
Äh tää on kyllä niin taidetta.
Maiseman vihreän sävyt on huumaavia ja ihana leijuva ääretön fiilis. Lohikäärme tuo liikaa mieleeni iilimadon lapsuuteni rantavesissä, mutta maisema on HUIKEA!
"Aluksi luulin että on niitä "digitaalipiirroksia" mutta tekijän nimin kyllä paljasti
heti että kyllä tään ihan aito ja oikea."

Voi nyt... Kyllä niissä digitaalipiirroksissakin jokainen pikseli pitää itse paikoilleen laittaa. Ei niitä mikään automaatti tee. Mielipiteitä saa toki olla, mutta ettehän ihmiset arvottaisi digitaalitaidetta epäaidoksi kuitenkaan. Siinä kun vain ei ole mitään logiikkaa.

Itse työstä sitten: Hienoa työskentelyä valon kanssa. Ehkä jotenkin jää haaleaksi? Johtuneeko reproamisesta? Luulin ensin, että tässä ollaan sumuisen veden päällä, kunnes näin nuo saarekkeiden juuret. Olemmekin ilmassa? Kaipaisin ehkä henkilökohtaisesti raikkautta väreihin. Tuo vihreänruskea ei miellytä. Huomautan kuitenkin, että katson tätä kalibroimattomalla näytöllä, joten voin nähdä ihan väärin.

Erityisen paljon tässä tykkään lohikäärmeen kasvoista. Niissä on ilmettä ja persoonallisuutta, mutta juuri sopivasti, jotta se pysyy toisaalta riittävän geneerisenä: Liian "hahmomainen" veisi tämän liikaa yhden lohikäärmeen esittelyksi ja huomiota pois sommittelusta, kun taas nyt tämä toimii eteerisenä teoksena oikein hyvin.

Sommittelu on onnistunut. Joskin, kun näköjään taitoa riittää, olisi hauska nähdä tämäntyylisestä työstä mielenkiintoisempi kuvakulma. Alaviisto, yläviisto, jyrkkä perspektiivi.. jne.

Hienoa työtä.

Kiitos pitkästä kommentista! Tuo digitaide vs. perinteinen taitaa olla aika ikuisuuskysymys täällä... välineellä ei minusta väliä, jos lopputulos on hyvä. Taitoa ja silmää tarvitaan aina hyvän kuvan tekemiseen.

Värit ovat kyllä aika likaisen vihreät tarkoituksella. Syvyysvaikutelma ehkä korostuisi viileämpiä sävyjä käyttämällä varsinkin kaukaisemmissa osissa. "Haaleus" on ehkä se joka minuakin tässä vähän häiritsee, vaikka sumuinen fiilis siitä toisaalta pitikin välittyä.

Ensin tarkoituksena olikin tehdä vain pelkkä lohikäärme, mutta onneksi vaadin tässä itseltäni enemmän. Ehkä taas seuraavassa työssä vaadin itseltäni vaikeampaakin kuvakulmaa (hyvä pointti).

Kiitokset muillekin kommenteista!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.29 (24 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty