Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

<3


Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Jesse Oljenkorsi

Annetut kommentit

Kaunis siluetti ja hyvät värit taustalla!
Paljon on vastakkain asettelua. Värikontrastia sekä kylmä-lämmin kontrastia löytyy ja muitakin kontrasteja on. Hivenen nuo heinät ja takana olevat kivet häiritsee harmoniaa, mutta kiva toteutus lopunkaiken.
Minun mielestä pikkasen korni.
Missä otsikon jäätelö?
Söpö. Mitä jos ois ollu vielä dramaattisempi, tytöllä liehuvahelmainen mekko jne..?
Jehee! Hyvä juttu. Tyttö ja poika tykkää toisistaan - hienosti ideoitu. Paljon kysymyksiäkin: Miks ilta, miks eri kivillä, kylmä ilma, miks järvi? Noita on kiva mietiskellä kuvaa kattoessa.
Oii! Hieno :) Otsikko ei luvannut paljoa...hmm.
Näin mahtava idea olisi ansainnut reilusti paremman toteutuksen, mutta ainahan tämän voi tehdä uusiksi. Hieno silti.
Tästä saa ajatuksen että sydäntä ollaan repimässä kahtia ja ero on edessä. Mä en näe tässä rakkautta vaan kyllästymistä noiden kahden välillä. Jo eri kivillä seisominen vaikuttaa että tunteet on kuolemassa.
Tästä ideasta olis saanut paljon paremmankin kuvan, tausta on hieno mutta kaikki lämpö puuttuu, jopa värit vaikuttavat kylmiltä vaikka ovatkin tosi kauniit.
Tai sitten tarkoitus olikin että kuva kuvastaa eroa, mutta siihen taas sydän on vielä liian ehjä...
Eihä tuo haittaa että henkilöt seisoo eri kivillä? Rakkaus yhdistää vaikka yli vuorten? Ja kyllä mä ainakin huomaan hymyn ihmisten kasvoilla, VAIKKA siluetti onkin ;)
idea 4, toteutus 3 Tyttö näkyy kokonaan, poika sulautuu tummaan kiveen ja taustan heiniin. Minua ei niinkään häiritse ilta, pimeä tai kylmä kylmä fiilis, nehän vaan luo tunnelmaa. Jotenkin tuollainen mutkattoman ja toisaalta vähän hankalan näköisen tunnesuhteen kuvaus vetoaa. Hiukkasen häiritsee kuvan rajaus. Jos olisi lähempää niin tunnelma olisi intiimimpi, jos taas kauempaa niin jotenkin ihmisten rakkaussuhteiden "pienuus & hauraus" suuressa maailmassa korostuisi. Eli tulkinnasta riippuu mihin tätä lähtisin viemään. Kävin miettimään miten tähän asetelmaan vaikuttaisi eri ympäristöt.

Paljon heräsi mietteitä. jotain siis onnistui, kiitos siitä :)
Hieno siluettikuva

Sydän on tosiaan korni, mutta hienot sävyt. Kallistun reilusti sen MV-version puolelle.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.06 (64 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty