Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Keiju


-Tuija Karhinen

Annetut kommentit

Kyseessä lienee päivällä otettu kuva, joka on muokattu yökuvaksi?

Ihan jees joka tapauksessa.
Kyllä, kuva on otettu ilta-auringossa alunperin.
Tykkään tunnelmasta!
Tunnelma on hyvä, totta. Kuva itsessään sisältää liikaa toisiaan vastaan kilpailevaa materiaali - ts. kohteita on liikaa. Samoin omaan silmään sommittelu tökkii, enkä tykkää jälkikäteen tehdystä käsittelystä, sitä on liikaa.

Taaskaan minä en tajua tämän kuvan hyvyyttä / hienoutta, mutta koska enemmistö on toista mieltä, niin kai tässä sitten jotain on. Siis muutakin kuin tunnelma.

Kyllä, tuo ykkönen on minulta.
Kiitos kommenteista Kalervo ja nimetön.
Sininen hetki.
rauhoittavaa ja kiva katsella.
Hyvä kuva, tykkään fiiliksestä ja koostumuksesta
Kiitos Johanna ja Ari-Pekka!
Kovin on pikselöitynyt tyttönen ääriviivoiltaan. Taivas on sinisen, vihreän ja sinipunaisen juovittamilla "vesiväri" raidoilla. Rankan käsittelyn tulosta jota alkuperäinen kuva ei valitettavasti kestänyt. Tätä kuvaa en edes miettisi vedostettavaksi, tahattomien (ja vedostus mielessä vaikeidenkin) laatuongelmien takia.
Mielestäni ihan kiva kokeilu ja miksei ideakin.
Kolmonen on liikaa ja kakkonen liian vähän, täältä katsottuna.
Kiitos Aarre! Isommassa kuvakoossa pikselöitymistä on vähemmän, mutta täytyypä katsoa noita "vesiväri"raitoja vielä tarkemmin ennen vedostusta, jota tämän kuvan kohdalla olen kyllä miettinyt.
Kaunis kuva, hyvä suunnittelu. Vaikka lueskelin nimettömän ja Aarren negatiivisia kommentteja niin en siiitä huolimatta näe tässä mitään moitittavaa :) Ehkä kuvan laatu nyt ei ihan huippuluokkaa ole, mutta kuva itsessään on hieno.
Tää on niin mun makuuni :)
Kiitos Päivi-Marita! :)

Mukava tunnelma, mutta en vain arvosta näin rankkaa jälkikäsittelyä. Sori. Ja sommittelu ei myöskään ole mieleeni. Kuvassa on hieno idea, ehkä toisenlaisella toteutuksella olisi saanut huippukuvan. Enemmän pelkistetty versio tuli itsellä mieleen. Lähempää, pelkkä tyttö sekä auringonsilta.
Kiitos Kyösti mielipiteestäsi! Tätä kuvaa en ehtinyt suunnittelemaan, vaan tilanne tuli yllättäen vastaan ja "keijukin" on täysin tuntematon tyttö minulle. Koska aikaa miettimiseen ei paljoa ollut, sommittelukin saattoi jäädä vajaaksi. Itse en ehkä kuitenkaan hirveästi tekisi toisin, vaikka saisinkin aikaa miettiä. Jälkikäsittelystä sen verran, että itselläni tosiaan on hiukan "pahana" tapana tykätä kuvien ylikäsittelystä eli jopa niiden alkuperäisen idean muovaamisesta uudeksi. Varsinkin harrastukseni alkuaikoina se oli se mukavin juttu. Nyt alan jo hiukan rauhoittua, mutta tässä kuvassa on vielä "henkäys" jäljellä siitä innosta. Toisaalta omalla kohdallani nimenomaan kuvien jälkikäsittely on se luovin osuus ja useinkin aika kokeilevaa. Ymmärrän, jos se ei kaikkia miellytä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.4 (57 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty