Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Transmission

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
öljy kankaalle 2012
85 x 120 cm
-Sampo Kaikkonen

Annetut kommentit

Tämä ei mielestäni ihan yllä edellisten tasolle. Anatomia on jotenkin kömpelö vaikken pysty varsinaisia virheitä osoittamaan, ja tuo maastokin tuntuu vähän pahvilavastemaiselta. Yksittäisenä työnä tästä pitäisi varmaan enemmän, mutta edellä olleiden hienojan töiden jälkeen tämä tuntuu vähän antikliimaksilta. 3 p vähän alakanttiin.
Hieno työ ja mielenkiintoinen miljöö. Ihminen näyttää "lihaisalta", mikä oman kokemuksen on vaikeaa saada näkymään. Taidokkaat varjot hahmossa, joiden tekeminen vaatii tarkkaa ja osaavaa värisilmää. Loistavaa, anatomia on äärettömän vaikeaa hallita näin hyvin. Plussaa tarkoista käsistä, joita en itse oikein ikinä jaksa noin tarkasti tehdä. Uskon, että teosta hiukan syö yllä oleva spottivalo, joka saattaa saada teoksen värit hiukan haalistumaan pinnallisen näköisiksi.
Tämän mukana voin mennä yhteen näkemääni uneen... Näen tässä symboliikka juurikin omakohtaisen uneni kautta. Toiviottavasti näyttelysi on joskus esillä vaikka Oulussa, siellä on hyviä tiloja. Nyt ei ole mahdollista matkustaa Turkuun saaka.
Oulussapäinhän näitä voi hyvinkin nähdä. Ateljeegalleriani sijaitsee Oulun Ylikiimingissä ja on avoinna yleisöllekin aina silloin tällöin. Seuraavan kerran 9.12. joulumyyjäisten yhteydessä.
Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä:
http://www.facebook.com/events/128775403941377/

Muutama teos on myynnissä myös ARToulu taidevälitystapahtumassa Valvegalleriassa 30.11.-2.12.
Kiitos !
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.58 (12 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty