Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

A moment of clarity


-Tommi Joutjärvi

Annetut kommentit

Tykkään täysillä pisteillä! Ensin katsoin että sylistä ovat sävyt vähissä mut hyvältä näyttää!Sinisävyt sopivasti raikastavat kuvaa jossa muuten on paljon tummaa!
Onpa hieno hetki! Savu ja miehen alaosan sävymaailma ihanasti kommunikoi keskenään. Portaat ja rastat puolestaan ovat kuin samaa maata. Pidän kovasti!
Minua vähän häiritsee tuo että nuo portaat ovat "tyhjän päällä". Ainakin alas ja sivuihin kaipaisin hieman valoja/sävyjä. Yläosa voisi mielestäni päättyäkin tolleen feidaten, niin jäisi vähän mietittävää mihin ne johtaa. Ilmeestä ja asennosta plussaa.
Panee miettimään onko mies tullut ylhäältä alas ja menossa vielä alaspäin vai nousemassa ylös, missä on pimeää ja tuntematonta. Ilme on vähän epätietoisen näköinen ei kovin clarity vielä, mutta minusta näyttää siltä, että kohta kirkastuu. Hieno kuva!
Samaa sävy- ja valoasiaa kovasti kaipailen niin kuin Kimmokin. Norttikädessä on myös pari liian kirkasta valoläikkää ja portaiden vasemmalla puolella (kuvaajasta katsoen) on jokin epämääräinen esine, joka ensimmäisenä toi mieleen ilmastointiputken pätkän. Kelpo kuva, kunhan nuo mainitut asiat saa korjatuksi! Niin, ja tässä jälleen eräs esimerkki kuvasta, johon Aukean liian vaalea ja kirkas tausta ei passaa. Sitä vasten ei kuvan tummia sävyjä voi kunnolla erottaa, jos niitä siellä olisikin.


Kyllä tässä hienoa osaamista on, mutta sisältö jää minulta tavoittamatta, taidan olla vallan väärää sukupolvea.

Tuo tupakka on muuten tänä päivänä selkeästi luuserin tuntomerkki, kuka haluaa tulla kuvatuksi sen kanssa?
Cool!
Kiitos lämpimästi kaikille palautetta ja pisteitä antaneille sekä kiitos veturille poiminnasta.

Taustan käsittelyä ja tumman pään nostoa on toivonut monet muutkin kuvan nähneet. Olen halunnut sarjakuvamaisen ja yksityiskohtia hukkaavan tumman käsittelyn kuvaan ja pumppaamon massiviset rautaputket jätin kuvaan kiinnittämään kohteen kuvan seinämiin ja vähän loiventamaan teatterimaista, erottelevaa valaistusta, joka kyhättiin vaimon kanssa ilman ohjausvaloja tupakan mitaisen tauon aikana.
Mitään tästä poisottamatta, tahi siihen lisäämättä, tämä on ROCK.

Pirun hieno lopputulos, 5p.
Olen varmaan oikeaa sukupolvea, mutta kuva puhuttelee! Tätä jaksaa katsoa ja itse miettii mitähän mallilla on mielessä. En keksi mitä siitä pitäisi muuttaa ja siksi täydet pisteet.
Jokaisella on oikeus mielipiteeseen, mutta tuo 1p pisteytys panee miettimään millaisia kuvia sen antaja tarjoaa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.6 (58 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty