Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kuun pinnalla

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Tälläkin heebolla piti olla puhekupla jossa sisällä kolme pistettä, vaan en laittanut kun ihastuin tähän tällaisenaan.
-Teijo Lahtinen

Annetut kommentit

Hieno kuva! Etualan kivikasassa jotain pientä kömpelyyttä, varjot taitavat mennä toiseen suuntaan kuin astronautilla, mutta ei pahemmin haittaa. Piirtäminen, värisävyt ja sommittelu pelaavat hienosti yhteen. 4 p.

Lisäys: itse asiassa astronautin varjo taitaa mennä väärään suuntaan, tai sitten katsojan selän takana on toinen valonlähde.
Jos aurinko (hyvin kirjaimellisesti) on jossain oikealla, ainakin planeetasta päätellen, niin kyllähän nuo varjot menevät ihan riittävän oikein. Avaruudessa kun ollaan, niin aina voi ajatella jossain olevan esim. kuumoduulin valonheitin tai vaikka toinen aurinkokin. :)
Kuten jossain edellisessäkin työssäsi, kiusaa minua tässä suunnattomasti kuvan päälle heitetty värifiltteri... tulee ikävästi mieleen Instagram. Arvostaisin enemmän, jos värisotkut olisi piirretty käsin. Sinänsähän tämä on tietysti aivan turhaa maukumista, kun puhutaan kuitenkin digitaalisesta teoksesta, jossa filtterit kuuluvat osaksi tekniikkaa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4 (14 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty