Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Whatever Lola wants...

... Lola gets

Gotan Project&Sarah Vaughan - Whatever Lola wants (youtube)

Öljyväri 70x50

Maalattu käyttäen referenssinä tangokuvaa, jota en enää löytänyt googlaamalla joten kuva lienee poistettu. Maalaus on luonnosteltu päinvastaiseksi kuin itse kuva, jotta Lola olisi dynaamisempi kuin mies, alkuperäisessä mies näytti liian agressiiviselta :D (jos jollain sattuu osumaan alkuperäinen kuva silmään, niin voipi laittaa mulle siitä linkkiä, kiitos)
-Minna-Maarit Hartonen

Annetut kommentit

Vaikuttava maalaus. Materiaalin tuntu vaatetuksen osalta on tavoitettu hienosti. Iho etenkin naisen osalta näyttää luonnolliselta. Mittasuhteet, valot ja varjot vitosluokkaa.
On tullu kuunneltua usein Gotan Projectia, oot saanu hyvin aikaan saman tunnelman kuin musiikissa!
Hieno maalaus, joka olisi ilman muuta hyväksytty täällä Seinäjoella kesällä 2011 Cumbre Mundial del Tango tapahtumaan liittyvään taidenäyttelyyn, ja olisi todennäköisesti myytykin näyttelystä, ellei kaupunki olisi ostanut sitä omiin kokoelmiinsa.

Minullakin oli muutama työ näyttelyssä, mutta ne esittivät afrikkalaismuusikoita.
Kiitos paljon kommenteistanne Aki, Ida ja Erkki! Erkille vielä kysymystä, että mahtaako Seinäjoella olla vastaavanlainen tapahtuma ja näyttely myös ensikesänä ja jos niin miten sinne onnistuu saada töitään näytille?
Cumbre Mundial del Tango on vuotuinen kansainvälinen tapahtuma, joka on tietääkseni vain kerran ollut Suomessa. Vastaavaa tapahtumaa ei ole aivan lähivuosina odotettavissa. Ensi vuoden tangomarkkinoiden ohjelmassa ei ole mitään mainintaa taidenäyttelystä.
Aaa.. kiitos Erkki :)
Noi jalat ja kengät on toteutettu ihan ensiluokkaisesti!
Nainen on aivan loistavan dynaaminen.
Miehen käsi on liian lyhyt?
Muutenkin mies on vain kukkaruukku johon kasvi istutetaan.
Vuorovaikutus tästä uupuu.
Kiitos Aino ja Olavi! Näköjään youtubelinkki oli lakannut toimimasta.. päivitin sen uudempaan ja samalla sellaiseen josta näkyy myös lyriikat :)
Olavi, Lolalle miehet on niitä kukkaruukkuja ;) "Whatever Lola wants, Lola gets/And little man, little Lola wants you/Make up your mind to have no regrets/Recline yourself, resign yourself, you're through" ;)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.45 (20 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty