Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Victory


-Heidi Muranen

Annetut kommentit

Blogistasi löytyi todella näyttävää materiaalia ja todisteita myöskin perinteisestä piirtotaidostasi. Ihailtavan hyvää jälkeä niin digi- kuin perinteisinkin menetelmin.
Todella upeaa jälkeä. Osaat aivan käsittämättömän upeasti luoda kuvaa. Ei löydy sanoja, ehdottomasti 5p.
Huhhuh, ku on hienoa jälkeä!!
...jollainlailla minua aina kiehtoo tämäntyyppinen taide. Omalla näytölläni sääret vaikuttavat hieman liian valkoisilta (värittömältä). Painan kuitenkin vitosta, koska arvelen, ettei ne livessä toistu noin vaaleana. Tuon varjon oikeallapuolella takin alla olisi ehkä voinut jättää pois, samoin kuin oikean käden, johtuen siitä, että muut varjot lankeavat vasemmalle, mutta ei se sinäänsä pahenna, ajattelee suurrealistisesti....
Heh. Valtava palkki 5-arvosanoja, enkä kyllä ihmettele. :) Todella taitavaa jälkeä, tekniikan "ihmelapsena" sanan negatiivisessa mielessä en ymmärrä hölkäsen pöläystä kuinka tämä on saatu aikaan, mutta esim. kengät ja takki ovat todella makoisat. Myös asento on kiinnostava.
Tätä pitää katsoa uudestaan ja uudestaan, on niin hyvä! Sekin on hyvän teoksen merkki, kun ei edes jaksa miettiä millä mikin asia on tehty, voi vaan nauttia.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.15 (27 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty